Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno smo nacija za izučavanja. Čuj prepilali kip.
Ide on na vagu lagano
Ne bi me iznenadilo da zavrsi kod nekog firgosa u vili na izlozbi u dnevnom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dohakala mu Brusi li ca
Treba na CNN-u i BBC-u objaviti reportažu kako je u Mostaru ukraden kip. Čisto onako da ih podsjeti ko smo i šta smo.
Kakvi razbojnici, ja ti razvalio
Evo ga na piku Bruce Lee kip (350 KM) https://olx.ba/artikal/59338750
Nije ga niko ukrao. Covjek otisao u Njemacku traziti posao
Skocio bakar
Ma pretvoren je on vec u 20 cesmi i 10 steka za vrata mesinganih vjeruj....
Ne bi me zacudilo da je ista ekipa koja je i 4 andela Lede u Tz ukrala!
Mostarska policija zna samo da utvrdi šta se desilo, i to im je maksimum. Ostale trivijalnosti: ko je izvršilac, ko je ideolog za njih su misaona imenica. Od partizanskog groblja do Leeja...
"Patrola policije je na licu mjesta utvrdila da je od strane nepoznatog počinioca, ili više njih, podesnim alatom s postolja prepilan i otuđen navedeni kip", navode iz MUP-a HNK. Predlazem da, zbog ovako detaljnog opisa krivicnog djela, truda i znanja koji su ulozili u rasvjetljavanju (ne)djela, izvrse masovno samošamaranje u sluzbenim prostorijama MUP-a.🤮🤮🤮
Nista, sad Chuck Norisa postavit, pa nek stisnu...
Aaaaa ja policijee😂...Dobro je da su skontali da ga je pilom rebno..A ko ga je mazno?tT ce mo za 5..10tak godina more bit saznati . Triba postavi prave ljude da se ova drzava pokrene. Real, Elmedin,Hamdaga,Hudo..udo ..Memo.. Sve bi ja to na bijeli hljeb staviiiO. 😥😂😂🐑🤪😥😂😂😂 100x bi mi lase bilo.
Divna smo država.
Bronza = keš
Svaka čast na ovako brzom otkrivanju na koji način tj. kojom metodom je odvojen kip od postolja. CSI se čudom čudi kako je to obična policija u Bosni - Hercegovini, tačnije, na tako brz način ustanovila bez sve one silne opreme koju oni koriste.
Ajmo svi sad: evoooo bankeeeeee