Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova policijska akcija u prevodu spasava mlade zivote i donosi mir i stabilnost u porodici . Stvarno nije lahko biti roditelj djeteta narkomana . Budi mo solidarni i prijavimo svakog ko prodaje drogu i ubija nasu mladost jer to nam je jedina buducnost.
Taman čovjek sebi kupi Cayenne ili X5, počne po shishama i klubovima trebice ganjati i oni ga uhapse. Lahko je hapsiti ljude koji su na birou i nemaju dana radnog staža
Radiš čitav život, skuckaš malo para, pokreneš vlastiti biznis,... i onda ovo. :D
Poslovan covjek
Padaju li padaju, mraz po staklu šara
Kao nešto rade. Kila po kila? Uozbiljite se mažite oci nekome drugom, znamo koliko prolazi, ko je glavni, ko pada a ko NE! Banana.
@sakibkabadahija Imena druze, hocemo imena.