Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozač pasata tipkao na mobitelu. Mobitel ubiIja sve redom usvajajte kazne za korištenje mobitela min 1000 KM punite budžet i spašavanje narod.
kako Avdo zna da je vozač koristio mobitel a Klix ne zna? Nešto tu smrdi....
10000KM kazna i za ne stavljanje pojasa i za korištenje mobitela tokom vožnje pa onda diži kredit kod kamatara da otplatiš kaznu.
Korištenje zaustavne trake na auoputu je dozvoljeno samo za privremeno sklanjanje neispravnog vozila. Vozač je dužan u najkraćem roku poduzeti mjere za uklanjanje vozila sa autoputa. Nikakav popravak ili slična aktivnost ne smije se vršiti na zaustavnoj traci autoputa.ž
Pa kud ce u pm bez gume, nije bas da mu se stajalo tu
pogrijesili jesu ali svako normalan promjeni tranku kad vidi da je auto stalo na zaustavnu traku, bas zbog toga da nebi pokupio nekog.
Hej mjenjati gumu na autoputu. Na njemackim autoputevima da te vidi swabska policija to da radis zivot bi ti se smucio od kazne. Samo zovi sluzbu i cekaj preko ograde.
Stvarno je tuzno, ali evo vec je neko napisao da nema popravke na autoputu. Skloni se i zovi pomoc. U njemackoj je pod obavezno napustanje auta, stavljanje prsluka i izlazak sa ceste, preko zastitne ograde. Mada opet situacija kod nas, nazoves bihamk, genersises troskove, u situaciji koja je vec davno presla normalno, a sam realno mozes ukloniti kvar. Steta mladog covjeka :(
prirodna selekcija
Mashala
Pa poginula osoba je NN nije bio na poslu.E svašta.
Je li to na autoputu "5 Korpus"
10000KM kazna i za ne stavljanje pojasa i za korištenje mobitela tokom vožnje pa onda diži kredit kod kamatara da otplatiš kaznu.
Ako je stajo na po ceste kako oni obicno stoje i ometaju saobracaj u cijeloj drzavi pa nije ni cudo sto ga covjek pokupio. I jos ce sad ovaj u zatvor prav zdrav
Halo, zaustavnom trakom se NE VOZI, tu se zaustavis i cim prije se udaljis od automobila, pozoves slep sluzbu i to j to. Isto tako se ne mijenja guma na zaustavnoj traci. Dakle, niko se ne pridrzava propisa.
Klix, iskljuci komentari.. sta pisete ljudi boze sacuvaj..
cedo udario cedu , neka
Ja, i?
Oh no... Anyway
RIP,....baksuz, al nagledao sam se klipova slicnih nesreca, bolje na felgi otici na sigurnu lokaciju pa promijenit gumu
Covjek izgubio zivot, novinarstvo cista nula, ne moze se izgubiti zivot, mozes izgubiti novcanik ili nesto slicno, covjek je poginuo kratko jasno...pokoj mu dusi.
Na autoputu mijenjao gumu? U takvim situacijama se samo slep sluzba zove.