Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni zene nisu nimalo sigurne.
Nisu ni u svijetu nazalost
Njemacka struja drzi Klix u saci. Vise se ne moze nista napisati protiv njih, rijec ne mora biti uopste psovka.. A podjoh reći u NY E M A C KO OJ je još gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Osudi li se ijedan muskarac na zatvor sto je ubio zenu zadnjih par godina? Sta se ovo desava? Odakle im pravo i hrabrost za ovo? Kukavice, ne moze na musko pa de na zensko da dize ruku.
hac ro su narkomani...a nadlezni nista ne poduzimaju da ih zatvore i prisile na odvikavanje i da se suzbije prodaja...ruka ot-pa-la ko da glas ovim sto su obnasali bilo kakavu funkciju politicku zadnjih 30g
Pa kakop ce bti u zatvoru ada u sami sebe poubijali
Curiknite se.
Komsinice sve znaju
Baš informativan clanak... Kona rekla
Moje mi Munire vidijoj telefona,starleta prava Instagram diva.
Naravno i ovaj je poznat policiji od ranije, psihicke probleme ima, drogira se i on slobodno sece kao i stotine drugih umjesto da se nalaze u nekim ustanovama.
Pod hitno šerijat uvesti u BiH. Svakako smo muslimani, evo i gospođa spominje Allaha, zar ne?
Ako nemas sta pametno reći, uredu je i sutiti
Šta bi šerijat uradio liku koji ima nickname 'JaSamKomentator' i tako mlati i misli da je pametan?
ima li kakve pres konferencije nadleznih...sta se radi sa narkomanima...sta se radi radi suzbijanja prodaje narkotika...trazi li iko smrtnu kaznu za rasturanje droge..treba uvesti kaznu kao u saudijskoj arabiji, smrtna kazna jer je to obicni terorizam porodice pa i citavog drustva
Kako će tražiti išta kada policija nadzire tokove droge. Ako bi neko napisao nisu svi isti. Nisu. Ali su manjina i šute.
Opomena je pred vratima trojke. Dino i ti debeli nermine. Znam da ovo čitate, de malo uključite mozak
Danas više zlostavljanja ima žena nad muškarcima,muškarci su postali papučari,prije je to bilo puno gore samo nije bilo interneta,pa se nije znalo toliko ko sad.
Pa uglavnom ide na sva zvona femicid, femicid ja osudjujem svako nasilje. Niko ne pise koliko ima psihickog malicida nad muskarcima kad izazove nasilnu reakciju onda femicid.
Eto vam trojka kako rade. Pare uzimaju u đep, a narod zapostavljaju.
Kaze se dzep.
Vidi se da si sdaovac, po pravopisu
Samo zakon kao u Americi smrtna kazna a oružje da može posjedovati svaki građanin u kući.
radi se o narkomanima kojih je sve vise...neko sistematski unistava mladost a nema mjera nikakvih od strane vladajuci da se nosi sa problemom
a ja zivim za dan , kada ce neka zena muskarcu ovo ili sl da uradi ..
Da su jace, vjeruj da bi radile. Problem je sto ne mogu.
Država ovo i dalje dozvoljava, kad nema ni policije , ni vlasti ni vojske ni zakona ..
1. Uvesti smrtnu kaznu za ubistva osim za ubistva iz nehata, gdje zavisno od slucaja, davati izmedju 30 godina i dozivotne robije. 2. Javno objavljivati imena i likove ubica, da im se pripremi valjan docek u popravnim zavodima. 3. Uvesti obavezan psiholoski pregled jednom godisnje o trosku drzave.
fakat mup u cijeloj državi nista ne radi, neka ih je stid i sram
Jasta bola, od mostara do tarcina nidje policajca na cesti samo pokoje pol. auto mores vidit ispred restorana i to vrlo rijetko i to katastrofa zesca haos