Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse alkohola pred praznike na semaforu juros decko ima oko 25 god pije pivu i vozi on i suvozac vidno alkoholisani
Kruzni tok dosta govori o trenutnom stepenu inteligencije u Sarajevu... Go neuki glupi seljacina koji i poslije 5 godina nije skontao
Ma svi u ekrane gledaju, debili nimalo savjesti nemate..
Koliko para je klix dobio da više ne objavljuje glavne vijesti kao što su afere Asim , respiratori , aktivnosti građana iz Bužima i slične igrice probosanskih snaga .Nadam se da će ove najavljene demonstracije po svijetu u januaru pokazati kako se Nova godina slavi u BiH . Ima li još iko iluzija da BiH može opstati . Nešto i Bakir šuti .
jel tamo kod zijadovog hotela na ciglanama?
Mislim da je ovde fol u tome da svi ulaze u raskrsnicu, ne vodeci racuna dal ce.bit uskoro oslobodjena. U Americi 400 $ kazna ko se zatekne u raskrsnici, a prebacilo mu na crveno. Pa ti vidi hoces li se zalijetat u raskrsnicu bez razmisljanja.
nemojte mi molim vas pricati o losem stanju i cestama i uslovima..ja da vozim ficu na celavim gumama nebi napravio ovo sr****e. ovde su u pitanju junci i volovi za volanima koji su dosli odnekud iz pm i koji se ne znaju ponasat. doslovno se nabije na tebe, a kad napravis malo odstojanja eto ti drugog junca ulijece da se ubaci. a kad zuto treperi tad se obavezno stisce gas do daske i prolijece kroz zuto jer zaboga gdje ce tele da ceka
Hvala bugu pa više nisam na Gorici nego u Hrasnom...
Klošari navale iz pravca vogošće i ne gledaju na druge koji se uključuju iz zetre i sa ciglana! Žure da zatvore raskrsnicu!
Nije to iz Vogosce to je iz pripzdaka se doslelilo i naselilo i nema inteligenciji da shvati kulturu sobracaja, a mogu mislit i kakve si ti bukojebine sljego, sigurno si istocna bosna.
Opet ovi iz "dijaspore".
Ima li ko da nije debil u ovom slučaju
Da je policija radila 10 % svoga posla u zadnjih 10 godina danas ne bi gledali šabanovsko-kocijasko ponasanje u saobracaju.
Kakva policija zar imamo mi policiju, samo ih vidim na Kosevskom kad love i nigdje nikad.
Bajram serif seljakluk dijasporski olsun... Majke vam ga retardirane
Klizavo, loša auta, loše ceste, ljudi ishaviješćeni kokuzlukom i depresijama korone, dio pod drogama, dio pod alkoholom, dio pod uticajem i jednog i drugog, ovoga, onoga....dovoljan je trenutak nepažnje i eto haosa
LGBT sudar grupnjak
Ovo na slici nisu Ciglane, već ulica Patriotske lige.
Kakva Patriotske lige, ovo je Alipasina, ulaz u Zetru prekoputa!
Betterman E jesi gl up, ovo pred pijacom, gdje je Bunjo nekad bio
Hoce oni da gle'aju sise na TikTok-u