Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovaj koristi u isto vrijeme bokser noz pistolj i specijalku.. ne znas sta te snadje Puca bode tuce lomi ko da je jon vik
Plinski pistolj nosa to ako mu ne prodje onda te udara gumenom specijalkom
A najjopasnije mu je oruzje vaga....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlikaš
Fin školski pribor.
Taj balavac je za nekoga samo liferant a to auto im sluzi kao dostavno vozilo. Dakle ovi su uhvatili mecku za rep a nikako za glavu.
Babo će to završiti.
Uhhh kojoj prodavnici je on vršio podmjeru?
Ovo bi trebalo pod zakon o krivičnom djelu a ne prekršaju Al hajd.
Zamisli budes u Doboju kriminalac haha
Mozda zvuci glupo ali bolje biti npr glavni baja u Doboju nego obicni smrtnik u Sarajevu ne kazem da je ovaj mamlaz tamo neko i nesto vjerovatno nije ali tamo sigurno ima neki lola koji uzima svima proviziju za sve sto se desava tamo.
babin sin
Joj drustva, to maloljetno vec pistolje ima, dilaju se drogice i sta vec....
Ali zato imamo radare na autoputu
Pa naravno, jer "drajveri"/mamlazi se ne znaju ponasati kao odrasle osobe za volanom... 600 poginulih i 10.000 ranjenih godisnje u saobracaju, pa ti kontaj...
baraba
Ponos majkin , [))))
Previše mafijaških filmova gledao