Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smirite ovu djecu
Totalna anarhija zavladala
Saučešće porodici nastradalog policajca i želja za uspešnim i brzim oporavkom povređenog policajca. Ovo je akt terorizma. Branite se. Pozdrav iz Beograda.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
BIH GORA OD KOLUMBIJE
pa s obzirom da imamo 3 miliona stanovnika, previse je ovih ubistava .
Bilo je svasta u ovoj drzavi, ali od kad su Trojkasi sa kupljenim diplomama dosli na vlast, ovo nije normalno. Svaki dan po nekiloko ranjavanja, tucnjava a nerijetko i ubistava. Oni sto nas mrze izgleda nas stvarno mrze kad nam ljude sa kupljenim diplomama postavljaju za ministre
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Strah me ove djece i strah me za ovu djecu. Socijalne mreže,razne droge, vjerski ekstremizam, kriza, tenzije i beznadje. Nemamo pojma kako to djeca doživljavaju.
hoćemo strožije kaznee za 9-godišnjake.. hoćemoo pruuvduu
Strašno, prestrašno
auuu.. šta li će dodik reći kad se ujutro probudi.
rađa se nova genercija mladih, koja ne pristaje na autoritativni režim, koji im ne pruža ništa.
da mu se Allah smiluje
Kakva je to policija koju savlada dijete
On 2009 godiste zna za Jusufa Barcica
kako ćemo ovo riješiti ? VPN ? Tor ? Stroge kazne ? Gubite kontrolu a i ne primjećujete.
Eto sta vehabizam uradi
Ako je Ramo ISAK, jel to znaci da je jevrejskog porijekla?
Sta sw ovo desava sa maloljetnicima tw dojave o bombama, te pucnjave u skoli sad ubistvo policajca, jel ovo neki tik tok izazov ili nesto dublje i ozbiljnije
Kako je uspio to izvesti i to u stanici policije!
Ovi u rs pisu da je mali vjerski fanatik
Podrska