Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li igdje na svijetu da su manje kazne za ova najteža krivična djela? Za klasično djelo ubistva dobiti 10 godina, a izaći za nekih 6-7 na dobro vladanje ja apsolutno suludo. Pa i divlji zapad je imao strožije kazne za takva djela.
Zato se ljudi naoruzavaju i sami ce rjesavati probleme. ne treba ni sud ni policija. Jer su umiješani duboko u kriminal-.
Kako sdaovci likuju. Ja bih opet radije bio dio kartel nego dio sda bande koja je pokrala i dojadila ovu državu. A što se tiče ovoga, da Konakovic nešto ima sa njim i nip. Pa sve se ove veze dešavale dok je Konakovic bio dio sda.
kad mi kazu od kud izronise onolike nekretnine po sarajevu...od postenog biznisa jel...
Aaauuu koji objavljivaci i tema, nekad u lijepa davna vremena je bio tabloid zvani AS e on je imo vjerodostojnije objave nego mnogi danas...
Tjelohranitelj onog prevaranta Ajdina Brkovica, MonetizeAd
Jednostavno osudite ga maksimalno i zatvorite ga jer takvi moraju biti sklonjeni od normalnog naroda. Pritom, ne znaju ni gađati dakle i u ratu su beskorisni a u miru su nepotrebni.
Kazu da ga je Dado Stojnic namjestio i onda samo stajao, sklonio se i u strahu promatrao...
SDA i Konakovic su isto. Tu nem nikakve razlike. Svi ovi politicari kriminalci su i potekli od SDA stranke pa tako i Dino Konakovic. Nema prave opozicije u BiH samo konkurencija ko ce sta pohapati. Ko ovo ne shvata taj za bolje i nije.
Eki, Ibro Miladin! HAHAHAHAHA
Stara raja iz Biblioteke
Odo ja sa komentara ,umjetna int. Poludila sve briśe Koje maltretiranje,sramota
joj Dino sta radis. moj Dino
Dino vama sdaovcima dušu vadi. Sanjate ga hehehe.. Kakve veze Dino ima sa ovim. Sta god se sad desi Dino kriv
Konjakovic: Odgovornost za kadrove preuzimamo mi.
r ovakvi su u Nipu i ovakvi nam Kroje Buduccnost
Faco svojim psovkama , uvredama, pogresnim interpretacijama ratu u BIH je jedan pogresan idol za omladinu koja ga gleda, Po mom misljenju gospodin zasluzuje dozivotnu zabranu koristenja drustvenih mreza a ovaj drugi lik sto ga je upucao nije nista bolji, Bolje je bilo da su se obojica prijavili u firme koje grade koridor 5c jer tamo je potrebno dosta rmpalija za rad uz dobro placanje
10g dobije za ubistvo, i evo ga ubija ponovo. Kada ce se zakoni mijenjati i SUDIJE !!!!!????
Wild West... Kriminalci ćelavih glava, bicepsa napuhanih i bradica po ulicama...
grdno se kajem što sam za NiP glasao, sad sam se tek pomirio s tim da ako nisu gori nisu ni bolji od SDA.
he he he glasao si ti i glasat ćeš za ezdejade