Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu je javna tajna da iza ubistva stoji Budnjin sin. Dok god imamo SDA bagru na vlasti ovo se svakome može desiti.
odakle ovom covjeku snaga..
@The Maniac 1987 Pa ako je tako zbog čega Muriz ne iznese dokaze ako ih ima ☺ https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna-hronika/muamer-budnjo-nije-bio-u-bih-u-noci-stradanja-dzenana-memica
Kako niko nije odgovarao i u zatvoru zavrsio zbog ocigledni propusta u istrazi? Zasto Campara i SDA sute???
Zar ne možete povezati dva zločina, i dvije identične stvari. I momak Alisine sestre je ubijen na skoro isti način, čemu polemisanje više. Vama gospodine Memiću skidam kapu, toliko snagee i hrabrosti može da ima samo čovjek koji je izgubio svoje vlastito dijete. Uz vas sam ❤❤
Zna istinu koju ne može dokazati ☺ znači da nema dokaze ☺
Svi posteni gradjani BiH su uz tebe i imas njihovu podrsku. Pravda za Djenana !!!
Bosnjaci ako hoce da prezive moraju SDA parazite zaposlit u radne brigade gdje ce komplet SDA parazitske familije gradit Bosnu i vracat dugove koje su napravili od 1990e do danas. Posebne jedinice ce ih ganjati po dunjaluku,ni na Sumatri se SDA gamad nece moc sakrit.
..Podsjećamo, odluikom Vrhovnog suda Federacije BiH Ljubo i Bekrija Seferović oslobođeni su krivice za stradanje Dženana Memića. .... Nisu odlukom Vrhovnog suda oslobođeni krivice , nego kantonalnog suda na čiju je odluku žalbu stavilo kantonalno tužilaštvo a Vrhovni sud uvažio žalbu i vratio na ponovno suđenje.
Dabogda da na ovaj nacin izadje sanjima na kraj al eto vjerovatno nezna no konje nego nagadja..
Pa reci vise ko je, reci narodu, siguran sam da ce se nesto desiti.
I nece ni odustati dok nas sve ne otjeraju iz ove drzave a ostanu samo uhljebi njihovi koji ce im osiguravai glasove i dozivotnu vlast. Normalni i pametni ljudi su davno poceli odlaziti i traziti termine za vize.