Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra vijest migrant provalio u predsjedništvo i otuđio ikonu
Neka neka,dabogda sve pokrali i popalili kad smo stoka nevidjena.SDA sjeme vam zatrlo.
Tuu provaljujte oni su krivi za sve sto vam se desava,drzavne institucije napadajte kad mi nemamo muda je'i ga
I sad će biti hrpa komentara kako i treba da se mrzne hiljade po autobusima drugih zbog jedne budale
Tražio uvjerenje o nekažnjavanju
Gomilanje ilegalnih migranata isključivo tamo gdje žive Bošnjaci jeste put u TREĆI ENTITET. Kada to shvatimo nećemo prihvatiti ilegalne migrante nigdje kod nas dok se ne donese odluka o ravnomjernom rasporedu ilegalnih migranata po cijeloj BIH. Prihvatajući hiljade ilegalnih muslimanskih migranata u gradove sa Bošnjačkom većinom, MI BOŠNJACI PRAVIMO TREĆI ENTITET!
Hoće čovjek u zatvor, nazor. Tamo mu sve obezbijeđeno, do proljeća.
Nema on pojma gdje je provalio, tek da se skloni od hladnoće. Ne pravdam ga, naravno.
Ilegalno ušli u zemlju, provaljuju, pale, bodu... tražite im sad smještaj i ližite dupe EU
Općtinskog, superiška.:ppp
neko ga od naših možda platio da ode u sudski arhiv, uzme predmet broj 555213 i podere sve u njemu. garant nije uspio i to je to. što bi iko pobogu provaljivao u sud u kasne noćne sate, ako ne zbog toga? da pomogne možda i napiše nekome presudu?