Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nam je ministar koji kazu da su mu turisti sexy. Nabijem ga na k...
Covjek radi 2 mjeseca bez plate, i onda jos dobije od klosara batine. I kaze budi siguran budi ovo ono.. Mrs prvim avionom odakle ste dosli, bagro lopovska
@istinailaz28 Samo jos Bake da kaze da im je vozac trebao po marku dat, grehoda je nedat a sevap dat.
Koju stoku vi drzite.
i treba ih udarati, sve to poslati u pm odakle je došlo
Znaci policija ih samo lagano uputila u kamp. Da ima D od drzave ovi bi vec bili u pakutu za zemlju odakle su dosli. A ovako pitanje je sta ce sve sa nama raditi.
"Karte molim" prevedeno na migrantski je "Pospi me sokom". Nesporazum :)
Zabole njih za kartu.dosli is Pakistana od 200 miliona ljudi. ..problem migracija je natalitet tamo gdje ne treba Afrika,Indija,Pakistan,Filipini,Meksiko.radjaju se kao zecevi.covjek ima pod 8-10djece.pola ode u migracije on I ne zna da su otisli:)
Pendrekom sve, kako to hrvatska policija radi i onda sve fino na ničiju zemlju između Bosne i Srbije.
sexi banda,,tjeraj to vise iz drzave.umjesto sto bacate pare za gluposti,i uzimate sebi,bolje bi bilo platite par aviona i to transportni,i vrati ih odakle su..
Napadneš vozača gradskog prevoza , dodje policija udaljite i kaže nemoj više , kao da ništa nije bilo. Država i policija za poželjeti.
Prodajem stan na Ilidzi.Pogled na stanicu i migrante.
Možda je i vozač migrant , Ima ih u GRAS- u puno.
@mafijaSDAhdz1234 mozda ti je majka qurva, haj ti sad dokazi da nije?
Ne kritikujte buduce sarajevske zetove.
Šalji to u genocidnu, ionako su isti đikani
jeli onaj bratski narod
Šta treba još da se desi da bi vlasti reagovale i deportovale ove skupine izbjeglica, kriminalaca, narkomana i tako to? Najmanje je onih koji su od rata pobjegli nažalost
Kao da smo ovdje mi migranti a oni domaci.... krajnje je vrijeme da se probudite ljudi, ne treba dozvoliti ovom otpadu da hoda po gradu, da se zadrzava u parkovima i ispred trznih centara, u protivnom ih lomiti