Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam sta vise drzava ceka da se desi da bi ona ove pogane migrante istjerala iz nase domovine,neko novo ubistvo ili pljacka?
Pitaj onog smrada Dodika sto nije na vrijeme stavio vojsku na granice jer se nije slozio pa se broj migranata utrostrucio. Voli da glumi pametnu budalu.
Cuj naselje Lazarevo hahah u Šeher Banja luci?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ni na jednoj raskrsnici u sarajevu ne mozes proci pjeske ili autom a da te ne zaskoci migrant. srbi vracajte se u sarajevo i to odmah mi sami ne moremo vise.
Nije to nista u sarajevu su takvi napadi svakodnevni. U hadzice policije zabranila obezbedjenju binga da ih tjera sa vrata da musterije mogu mirno da udju u bingo. Policija visi stiti migrante nego svoj narod
Jadna smo mi zemlja..
Pita me migrant kolika mi je plata reko 200e Kaze on Haj I ti snama😅😅😅😅
Pa i negdje u Srbiji su djevojku natjerali da ljubi prostirku za klanjanje, i to djevojku koja im je pomagala. Snimak je strasan, razularena masa i jadna djevojka prestrasena.
Srbi, pa i vi da trpite taj arapski šljam?? Gdje je elan devedesetih? Gdje je oružje? Ajmo, nož, žica!
Biće....
Sto se ljudi ne organizuju, motke u ruke..
Ti dobri migranti, vračaj stoku nazad
Mogli bi migranti posjetit Manjacu Keraterm i druga mjesta , a mozda i Srebrenicu , samo kd proradi genocidni gen , nedajte se SrBi
@gooUser1564942866 puno minusa baliya, oni ne shvaćaju da Arape treba klat, a da to ne znači da je trebalo ni baliye
Jel ga bar posteno nalemo? Nisu svi ko bosnje,sabur pa sabur