Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pretrcavajte ulice ako nije zeleno i pjesacki a i tada otvorite 4 oci
Tamam po mislis da je malo prestalo
Ja ne znam šta je ovo, ali svaki dan u Mostaru po 5-10 udesa, što po danu što po noći, što po kiši, što po suncu. Evo i sad u koloni iznad Blagaja auto proleti niz litice... Nemoguće da je do cesta, do nas je. Narod je nervozan, bahat i bezobrazan.
Jel ovo bosanski portal ili ciji? :) Mediji pisu o Saniji Ameti navodno bosanskog porijekla, djevojka koja je pucala u sliku na kojoj su Marija i Isus kako oni prenose. Sire se neprovjerene informacije, ima li ko od bh. politicara da se oglasi? Slucajno?
Nemoj da mi odgovarate ako cete spominjati druge, prestanite da ih oponasate, takodjer da njima odgovarate i ulazite u bilo koji vid komunikacije sa njima. Tek ne da opravdavate njen postupak. Mozda trazim previse, ali pokusajte. :)Pitala sam ozbiljno.
a slika iz fejiceve, bravo klix
Pješaci, otvoriti 10 očiju kada prelazite preko ulice, kiša, noć, vidljivost je slaba, i potruditi se da prelazite preko pješačkog prelaza.
Naselje u kojem je maksimalna dozvoljena brzina 40km/h i najvecim brojem lezecih policajaca u citavom gradu. Nije mi u cilju da nesto pametujem, ali bas me zanima kako je vozac dostigao brzinu da nekoga uopce udari.
Udarena je kod podvoznjaka na pješačkom na magistrali nije uopste unutar naselja. Taj pjesacki prelazi preko 4trake a nije osvijetljen a i to područje nije pod rasvjetom nekom jakom. Hvala Bogu i pravo je čudo da tu nema vise udesa s obzirom na uslove kakvi vladaju.
Na M17 je nesreća bila. Naišao sam malo posllije i jedva sam vidio ljude koji hodaju po cesti nakon nesrece. Slaba vidljivost zbog kise i neosvijetljen pjesacki prelaz na kojem nesmiješ usporiti jer iza tebe kolona kamikaza. Uglavnom, samo je bilo pitanje vremena
Danas ispred mene lik obilazi preko pune u krivini, vidljivost nikakva. Sta je u glavama tih ljudi
Instagram i Facebook
opine nisu mostar
A nego sta su pametnjakovicu