Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sad ce mu od te bijedne plate sve otici na lijekove i lijecenje jos ce se morati zaduziti a godinama mu odbijalo ne znam 200-300KM za zdravstveno...kakav kriminal u ovoj drzavi na svakom koraku samo otimacina od obicnog naroda...dok nekom film ne pukne pa raznese ili bolnicu ili zgradu vlade...a cude se kad neko pistolj potegne na doktora...brz oporavak!
Prolazim tuda oovremeno i gledam kako se radi već mjesecima. Praistorijskom tehnikom uz lošu skelu i radnike koji stoje neobezbjeđeni na ruševini nad ponorom, pitao sam se, NE hoće li se tu nešto loše dogoditi, nego KADA. Na stranu što su radovi potpuno besmisleni, "konzerviranje" se obavlja već 3-4 put i ko zna koliko je para već skršeno na-NIŠTA.
@kolorit Treba pod hitno tražiti investitora za obnovu ove zgrade i rekonstruisati da bude ista (bar izvana) do u milimetar, do zadnjeg ukrasa na fasadi. U međuvremenu statičar da odredi da li se išta može sačuvati od postojeće ruševine a ako ne, srušiti sve i hitno obnova. Vjerujem da bi neka austrijska firma, banka ili institucija rado učestvovala a bilo bi novca i od fondova EU.
rusili hdzeovci onako lijep grad, stoooka nevidjena
Dali Direktor ove firme moze mirno spavati ,dok ne potplati posteno inspekciju zastite na radnom mjestu da su uslovi za izvodzenje radova pravilno propisani i praceni od inspektora rada . Sto je radnik nastadao za njoh ne postoji zakon jer spadaju u obicnu radnicku klasu . Sad se pitam koje ovdje mafija onaj sto ukrade ili ovi sto ubijaju svoje radnike na radnom mjestu .
Oni nesto tu postavili potporu da ko fol cuva te zidove, a zgrada napravljena prije 300 godina! Beton se pretvorio u pijesak! Sruši to sve, napravi istu takvu zgradu sa istom fasadom!
Koristenje zastitne opreme je za Bosanca tabu, a za inspekcije izvor love sa strane..
Nije pao ovaj zid! Ovo je otvor za ulaz građevinskih mašina i kamiona na lijevom boku sa juga. Pao je dio zida na spratu sa prednjeg desnog dijela istočne fasade.
joj koji mazlumi. Pa jel vrijedniji život ili nekakva stara fasada. Trebali ste srušiti gov_n_0 do temelja i krenuti od nule i sličnu fasadu puknuti.. davno bi bilo gotovo...
Ja se nadam da je gospodin dobro i zelim mu brz oporavak, a ova objava sigurno nije nesto na cemu biste se vi trebali prepirati oko stvarima kojima ovdje nije mjesto
retard nije oprezan
Mi Bosnjaci smo Turci, samo obnavljamo Tursko.
@021415465421 ,,,tata ti turčin
Ovo je austrougarska gradnja idiote
Je suis Sanel !!!
Ne daj boze nikom.