Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije droga, vec marihuana
U ovoj drzavi se izgleda jedino oko droge radi, da je neke pare na brzinu, takvima po 20 godina odlomiti pa uzivaj u cuzi
Ding dong na vrata eto ga drot Upada, buksna pada na pod Mnogo ih je bilo brate skoro ceo vod Srecom bacio sam sranje u cevovod...
hahaha
Bolje jarane da smilje uzgajao, ovako 5 godina u Zenici
Koji kreten! Dzaba je bacao drogu u wc solju, kad je u stanu imao kompletan labaratorij (oprema) za uzgoj marihuane,sto je policija, naravno, i pronasla. Hajvan, mogao je i to baciti u w.c. solju.
Hvala Policiji sada mogu mirno spavati
Nakon završenog pretresa stana, koji se nalazi na četvrtom spratu, izvršen je očevid u stanu na prvom katu ????????
Pa zacepio odvod, i onda na prvom spratu ocepljavali
vjerovatno nisi pročitao do kraja, ali i ap komentar....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sta cemo sa dilerima iz FUP-a? Jel ovo ciscenje konkurencije kriminalcima sa znackama? Otkud pojedinim inspektorima FUP-a visemilionake nekretnine, kafici i biznisi?