Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja očekujem donaciju od Abu Hbasija iz Bocvane. Treba mi leć 3 milje eura.
Da postaneš legalan lopov moraš 1 000 000 klepiti ovo sve ispod godine robije
To je on mislio zaraditi na kladionci,pa bi on onda vjerovatno vratio otih 200 hiljada
a vala na FB-uku je najgluplja populacija zemlje...
nije on trosio na kladjenje, vec je kladionica jedina primala te sms vauchere.
pošteno. niko ih nije tjero da uplacuju.
200.000, da ih je izvarao za dopunu od 10 KM to je 20.000 ljudi! Stvarno, ovoliki broj lakovjernih glupana na ovako malom prostoru je zabrinjavajuci. Ali kad promislim, kad policija nije uhapsila Torabija neznam sto je ovog lika. Isto je to.
Sve dok se moze ns Stupu nedjeljom na pijaci zaradit na sibicarenju hiljadu eura, ove cyber prevare ne trebaju biti misaona imenica
Svak hoce na internet i zanimljiva mu je prepiska s bilo kim. Jos kad cuje da moze zaradit, a da ne kopa ejakulira instant. A nesretne dame u braku, na fb su baska prica, ds ik kazes da su im oci ispale, pogledale bi dole da ih uzmu.
wow, I am impressed!
umjesto da je ulozio u cloud mining bitcoin ugovor na 5 godina, tacno bi stigao na vrijeme iz zatvora da pokupi duplo novca.
+ mu policija ne bi mogla nista za te pare.
🤔 Dobro je on to usavršio ali šta ćeš nije u SDA
Samo deri miško...
Nije ovo lako ljudi.
STA JE TO ZA SDA!KRADU SVAKI SAT!I NIKAD NIKO NE ODE U ZATVOR!!!!!