Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci ovaj nihad ce biti poznat policiji...
Ma brate ako nemas kontakta sa takvim osobama nemas ni problema. Oni kada hoce da se porokaju oni ce se porokati nema to veze sa Trojkom ili Sda ili bilo kim. Samo sto Celo kaze neka idu na livadu sami i siroko im polje.
Poznat od ranije bio pod "kontrolom" policije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najopasnije doba dana za setnju Sarajevom je od 00:00-24:00, inace je sigurno
Preko noci ne izlaziti, a preko dana se zatvoriti i zamraciti protiv vrucine
Krajnje je vrijeme da, se, država obračuna sa svim vrstama kriminalaca i očisti svoje redove, kad su mogli Italijani šta ovi čekaju
Halo, na Vilsononovom.! Dajte ljudi probudite se. Šta je ovo?
"kafana je moja sudbina"
Kako 40 godina '85. godište?
matematicari ne zavrsavaju na klixu ni u policiji
Kako si ti zavrsio skolu, kako??😅😅
Srećom niko od slučajnih prolaznika nije stradao! Poginuo je onaj na koga se ciljalo i vjerovatno bez greške! Nekada se na rimskom trgu pucalo u 5-toricu i svih 5 pogodjeni bez da je okrznut i jedan slučajni prolaznik gdje je bilo krcato kao na derbiju!
Hahar manje iskreno
Kasaba ko kasaba.....
Zlatna čaršijska mladež
39, loša vam matematika
I ja mužu zaokružim na 40, čisto da ga provociram što sam 6 godina mlađa.
Možda da se Donese ODLUKA da se smanji BRZINA vožnje na 30, neće biti saobračajnih ubistava i ubistava će biti manje GENERALNO. Stručna Vlada ima Rješenje 😂😂😂
Jucer formula a danas ratataaatttttrrraaatttaa sto ti je Sarajevo ni Hickk ovo nebi rezirat mogao
Eh role sto se hodalo po Maldivima hodalo se
Nije uhapsen vec se predao,jer nasi policajci ne mogu sami sebe uhapsiti u 24 sata...
Prvo su izletili kod Bristola, i oni i hitna. I pitaju mene, gdje ovo što se desilo, a ja nemam pojma ni da se desilo. Rekoh ovdje ništa nije bilo, u to naiđe lim, rečw im gdje da odu. Eh rekoh ... Lvo dok dođu ode i počinilac, a bogami i ranjeni.
Đe su bili ovi što kažu da je gore nego '93? I mogu li odgovoriti ko je bio na vlasti kad je ubijen Leotar, Torlaković, Ćelo?
Predivno. Who's next?