Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je bagra naselila ovo Sarajevo
Treba ujutro na ulazu u grad postaviti policajca koji će dijeliti apaurine vozačima i pješacima, drugo rješenje ne vidim.
@gooUser Te "Sarajlije" koje pominjes zive u Boljakovu, Buca potoku, Grdonju, Velesicima, Mihrivodama, Pofalicima, Milinkladskoj i dr.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ostra kazna za pocinitelja. Neki siledzija kome nije dovoljno sto je napravio preksrsaj, jos se nasilnicki ponasa. Najmanje tri prekrsaja je napravio, ukljucujuci i krivicni
bagri svaka cast , ona radi ono za sto ju je majka okotila...sad fino mu poslati one plave beretke da i njega i familiju mu rastavi od zivota, pa onda na sud da mu presude 10 000KM stete i malo zenice jedno pola godine ...pa ovo ne moze drugacije vec odmah u kost
U tom trenutku izašao iz busa, tablice majmuna koji je ovo uradio su T75 - J - 048. Majmun po imenu Ajlin ili slično, bio sa djevojkom.
ove siledzije bi barem 10g trebalo zatvoriti
Neki dan lik od 40+ sa 100kg+ prilikom izlaska iz busa udara mlađeg momka ispod 18 po glavi jer mu nije omogućio još više prostora prilikom izlaska iako je bus bio prepun... sto ovaj rece fakat trebaju apaurini se dijeliti 4free svako jutro od vrata do vrata...
a i narod je stoka trpaju se iako je autobus pun pa dusa na dusu,svima se zuri
Umjesto da se strpi da ovi nekad naredne godine zavrse zamjenu shina po najskupljoj mogucoj cijeni.
SIGURNOST U KS JE NAJNIZA OD RATA, a trojka izglasa povjerenje ministru
J*** mater svoju nadrogiranu nadrkanu
U tom trenutku izašao iz busa, tablice majmuna koji je ovo uradio su T75 - J - 048. Vozač po imenu Ajlin ili slično. Bio sa djevojkom.
A debeli policijski trutovi se vozikaju u automobilima, ili sjede u upaljenim vozilima na raskrsnicama, zatim oblete parkinge oko zgrada i pisu kazne, al ne daj boze da proaktivno reaguju i popisuju ove kabadahije kojima su autobuska prosirenja privatni parkinzi!!!
A policija za to vrijeme pije kafu
Nekulturni smo i to se jasno u saobracaju pokazuje.Sve same kabadahije i papci
E taman je pesnicom ovoliko staklo srusio, pa nije hulk je*ote. Lik je imao ocigledno neku palicu u autu
Kakva je to sila koja šakom razbija staklo na autobusu?
Ubiti papka siledzijskog
Sve fakture ispostavite MUP-u KS....Izmjena ZOBS vezano za visinu kazni je prioritet. Pa ovim primitivnim kabadahijama kad dodje kazna od 400-500 km za ova divlja parkiranja vozit ce se tramvajem.
Policija malo tuče kakva smo stoka
Definitivno je to problem u citavom gradskom jezgru , zauzeta bus stajalista od parkiranih automobila i nije bezbjedno ispustati i primati putnike u vozilima javnog prevoza , tako da vozac po zakonu moze proci to stajaliste i tek na bezbjednom stajalistu da ispusta putnike !