Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lako danas ni žena bit
Šta se ovo više dešava. Narod prolupo skroz. Strašno.
A i muškarci vala nezadovoljni sami sobom zbog Bog zna kojih razloga pa im svako kriv kasnije u životu,jarane nemoj se ženit ili se jednostavno okani žena ako imaš svojih problema masu a ne poslije da se iskališ na njoj,meni je fascinantno kod naših muškaraca koliko imaju potrebu da kontrolišu ženin život a i obrnuto jako često,i onda me neko pita što se ne ženim 24 ti je godine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što reče jedan psihijatar, na Balkanu nema zdravih, ima samo nepregledanih!
Promovisanje ubistava daje ovo svaki dan.
Pa sto nije skocio prvo s balkona debil jedan.
kako si to uspio
Sve su ovo mediji krivi, mediji su isto otrov, uredu su 2, 3 vijesti ali adekvatne, ali kad neki portal izbaci 10ak vijesti o psihopati iz Gradachca i usto jos nije jedini portal, onda dolazi do invazije, epidemije tobe jarabbi.
Tako je ! evo treba pitati ovog muskarca od koga li je vidio da se problemi rjesavaju na ovaj nacin ?!
Živimo u tako bijednoj zemlji,gdje su ljudi isfrustrirani od neimaštine.90% ove države je psihički bolesno al toliko smo zaostali da je ovdje sramota otic psihijatru.Bosanci su toliko agresivni,treba to protjerati za Afganistan,Pa nek tamo nadju zene.FUJ
Ukratko, kad ti je mozak setovan na to da si prvo Srbin, Bosnjak, Hrvat, Kurta, Murta a ne čovjek, onda za posljedicu imaš ovo. Dakle umiranje i kancer društva. Bavljenje neprirodnim stvarima decenijama.
Obolilo društvo. 3 decenije prošle od kako se ne bavimo suštinskim problemima, nego koliko smo veliki ovi ili oni. E to vam je sada posljedica, pa društvo ubirajte plodove svoga rada odnosno jada. Nebitne su teme životnog standarda, ekonomije, pravde, socijalne svijesti, zdravstva, skolstva, nekako izlizane su ali ako su one izlizane u svijesti jednog društva to društvo je osudjeno na propast i ono umire. Doci ce neko kovo drustvo koje ce ovu zemlju znati pametnije koristiti.
Kad odeš u bolnicu nije ti bitno što tamo nema adekvatne terapije, nema novca ni doktora, adekvatnih uslova, ništa nema. Kad pošalješ dijete u školu, uče 75% prevaziđenih stvari, kad trebaš neku pravdu izganjati sudom, prije ćeš je dočekati na onom svijetu. Društvo obolilo, od zamjene teza obolilo, od loših plata i kancerogene prošlosti i laži. Šta je Dodik, SDA, HDZ uradila za svoj narod, za narode? Za učenika, za radnika, za učitelja, za doktora?
Bože sačuvaj, ovo je nešto u havi ili u vodi, katastrofa.
Drustvene mreze,lazni zivoti,medijsko promicanje zadruga nemorala i sunda.Zatim otudjenje od drugog i grabi svak sebi na svakom nivou.Djeca i omladina idoli im brude brade gudra sex za lovu i sta sve jos uzimaju bog dragi zna.
A šta je uticalo na one budale iz srednjeg vijeka što su gurali ljude u iron maiden i bakrenog bika
Mislim da bi bilo najbolje ne informisati nas o ovome, jer maloumnicima se dižu uši da i oni pokušaju isto učiniti
To ti je ono sad priča prijavit cu i ja tebe za nasilje vidis kako zavrsavaju takvi ko ti bla bla bla bum tras
Ko je uveo ovu praksu ubijanja sopstvene supruge pa i onda sebe 🤔
Teze su mi od granata posljedice rata…
Naletio neki UBI Vjetar
STA SE DESAVA?!?