Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima dana kada mi sve lađe potonu,kada mi se svijet rusi,kada jutro pocinje suzama...nemam problema u braku,djeca su zdravo,ali me nesto gusi,tisti,sasvim normalno zivimo,nismo bogati ni siromasni,ali...zivot me je namucio,a izgleda i mucice jos ihiii-hi vremena...ajde da ga skoncam ovim potezom kao ovaj covjek,ne ide...ja pod zemljicu,djeca moja da tuguju,moja majcica da tuguje...ne,ne,ne,boriti se sam protiv sebe i to je to.
Neimaština, politicki uticaji, nametnuti standardi, visoke cijene dovode do toga da u zadnje vrijeme je sve vise ovakvih slucajeva na zalost... Saucesce porodici
Koja je ovo zgrada na Malti.?Jel kod Amka ?
u ratu iz iste zgrade sam gledao kako muskarac skace sa 7 ili 8.sprata...ne ponovilo se nikome.
Pametan
Bože sačuvaj
Baš jutros prijatelj šalje poruku, nakačene trake, tijelo pokriveno na cesti, i tek tako ostavljeno da građani nalete na taj prizor.
Predoziro sa novim drogom
ikakav komentar je suvisan, sucut porodici
Uzimam kesu uzimam papir....
de uzmi mozak bgt