Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domet mupa tk je da svaki vikend naprave lijevke po gradu , i stekaju radare po gradu
Muškarac se iz pištolja ubio u Tuzli Prema izvorima bliskih policiji, muškarac je od ranije imao psihičkih problema
A sta MUP ima sa pojedincima koji "disu" i imaju tenzije prema samoubistvu? Da strazare ispred svake osobe?
Nema normalne vijesti. Samo ubistava, razbojništva. Narkomanija. Znači što se vlasti tiče stanje redovno.
Samoubistvo kazu da je u pitanju
Najveca laz muskarci su jaci pol. :) Nije slabost potraziti pomoc bilo kakvu da se ne shvati napisano pogresno. Ub. u saobracaju, ub. zene, ili ub. sebe.
Neko napisa bilo i u bivšoj državi samo nije bilo neta prvo čim piše net to je neko mlađi pa nezna...ta milicija je bila jaka prvo udari pa pita imali su i autoritet i nije bilo droga a kad neko ukrade nešto znaju odmah ko je
Ljudima se po glavi motaju svakakve misli koje obično ne ostvare u stvarnosti. Međutim, kada nadležne institucije neadekvatno reaguju na dešavnja zbog neznanja, nesposobnosti i nezainteresiranosti onda to ohrabruje razne profile tako da događaji postaju sve učestaliji.
kazu ubio se sa ledja
I prije rata je se svasta dogadjalo, samo nije bilo neta, nije se to moglo trenutno ni saznati, pogotovo ubistvo ili samoubistvo, a tek vjesti iz svijeta. Ovo je ovako od kad postoji ljudska vrsta, samo sto se sada trenutno dodje do vjesti. A ranije recimo nisu ni bile bitne ovakve vijesti, umire se normalno na ovaj ili onaj nacin.
Bravo, konacno neko ko razumije stvarnosr. Veliki rekspekt
SDA nam je dohakala za vjek vjekova
Djesi trojkas, nismo te poznali hahaha
Ubistvo
Ovdje je veci krivac cak i od zlocinaca ovaj nas pojedini narod. Nigdje bunta i pobune postoje samo 2 opcije 1. Desava se ovo i vani 2. Nema vlast sa ovim nista Sto se tice ovog prvog naravno da se desava ali ne u ovolikom broju po glavi st. Sto se tice drugog nema vlast direktno ali ims indirektno tako sto svi znamo gdje ko sta radi a vlast se pravi luda i pusta narkomane i ubice da slobodno setaju.
A mozda opcija terapije, samopomoci, trazenja podrske? Kod nas je jos uvijek tabu tema ici psihijatru, traziti pomoc za bilo sta, priznati da imas problem.
Ministar hodza po zanimanju.. SDA kadrovi nam zivot unistise
Pametniji i sa vise znanja nego vasi nastavnici fizickog sa kupljenim diplomama
Ima li dan da prodje da se ne desavaju strasne stvari oko nas, covjece ne mogu vise podnijeti vidjeti naslove, a jos teze procitati. I sto je gore od toga nema nista niceg sto bi me uvjerilo da ce sutra biti bolje i da ce se nesto promijeniti, katastrofa
Dobar početak bi bio da prestaneš otvarati klix. Ili preseli u neku zemlju gdje ne znaš jezik, npr Grčka ili Finska. Bar nećeš nikoga razumijeti čak ni kad te vrijeđaju.
mozda nam sedmica ne pocne dobro ali zato se zavrsi katastrofom
sta je s Tuzlom?
Opet ubistvo u TK.
Djeco studirajte forenziku