Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje na svijetu nema losijih vozaca od sarajevskih. Dno dna. Treba polovini grada oduzet vozacke. Voze 80 na sat pa se u sekundi zaustave i skrenu bez zmigavca, pa parkiraju tako sto zauzmu 3 mjesta, semafore niko ne gleda i jos ti trube ako si stao na crveno ili nisi krenuo cim se zuto pojavi.
nije to do vozaca vec do policije ! isti ti kada ulaze u Hrvatsku vec pojas vezu, daju zmigavce , placaju propisan parking
Sve se to dovede u red za max 5 godina... I ne samo to nego i drugi problemi, dignep minimalnu platu, opleteš inspekcijom pošteno, dadneš pare porodiljama, ukineš finansiranje stranaka, očistiš tužilaštva, gurneš novac u bolnice, škole, univerzitete i za 10-15 godina imaš državu. Ali nema ko, jer je i narod glup i pokvaren i bira ljude poput Fikreta Prevljaka, Mirsada Kukića ili bilo koga za 50 maraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zuri se na okupljanje na parking da se pokaze kako su se zatamnila zadnja stakla na usra....om autu. Policija i citav grad znaju da se na parkingu na Stupu vec godinama skuplja trkacka bagra i nikada nista niko nije uradio da to sprijeci.
Sve treba kamerama pokriti.
Malo pa malo udaren pjesak. Ima li ko da reuguje i pocne sankcionisati debile za volanom???
strasno sam se unevjerio,, jeli moguce ovako ponasanje u Sarajevu, gradu gdje se ganjaju i tucu odrasli ljudi zato sto neko voli Bordo a neko Plavo.. za nepovjerovati..
u Sarajevu postala svakodnevnica da neko nekog opali na pjesackom
Danas cura stoji na pjesackom i vidim ne smije da krene, krenula je tek kad je vidjela da sam ja stao i cekam, zatim poče cura trčat od zahvalnosti . Stid me bilo situacije , razmisljam ne trebas trcat imas pravo sasvim normalno preci. Kontam sta mi od grada napravise levati
Brate nisu ni pjesaci nista bolji, to je rijetkost, da je neko tako kulturan,pa pozuri na pjesackom, da ne pravi guzvu, ima ovih sto se sepure i namjerno sporo idu po pjesackom, a i ovih koji se bacaju pod auto, misle ako je pjesacki da mogu prelaziti da i ne pogledaju, bulje samo u mobitele, ne zna se ko je gori, pjesaci ili vozaci.
koji je to glupan na svakih sto metara po jedna kamera.
Svakakvih budala za volanom.
Kukavice. Puno ih ima, ali samo pricaju.
Krava raspala.
Nema veze, znaju pronaci 2g trave. LP
a nisam bezo, ako na to mislite
zurioSM! hahah
Policija je kriva! Pa pogledaj, niti ima kapu, ruke u dzepovima ili iza ledja.. Kada bi bili malo vise profesionalni i strozi do toga ne bi dolazilo. Bome bi ja svakom pretilom ili budalastom dao otkaz a treninzi i skolovanja bi bila mj barem 2 puta.
Da li je moguce da je pjesak ponovo udaren na pjesackom prijelazu???
zaletio se odozgo da se ukljuci na glavnu, pri tom gledao samo ima li auta. na pjesacki nije ni gledao i eto ti
pa neko je vjerovatno u to vrijeme bio tu i vidio sta se desilo, mozda zapamtio auto / tablicu
Naci ce ga, prije ili kasnije, ne sekiraj se, morao je proci pored kamera dole u u Nedzaricima.
Vjerovatno je bio pijan ili drogiran, i bolje ce ovako proci,dok ga nadju on ce se otrijezniti, ali ce dobiti dodatnu katnu za bijeg salica mjesta i neukazivanje prve pomoci, u svakomslucaju ce bolje proci nego da mu nadju alkohol ili drogu u krvi.