Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Februar a pozari, sta ce tek biti na ljeto... Seljadija pali a klima se mjenja, mada ista ta seljadija negira da se klima mjenja..
u februaru gori selo na trebevicu,pa trebalo bi biti 50 cm snijega sada tobe jarabi
Nije uzrok požara nepoznat, seljaci pale livade iz njima znanih razloga pa kada pojača vjetar usput zapale i šumu. Tako rade po čitavoj BiH.
Ljakse pale vatru, otac ih j...
Kreteni pale, danas prema foci na svakom kilomentru dim se vijori
Sprema se nova gradnja
Eto zgrade i tu 🤡
Međuše a ne Međuši.
Sumnjivo odakle požar sam od sebe neko postavio garant
Dobro je ,nije federalni dio. Samo da paze ovi u crvenom kamionu da ne aktiviraju neku minu, ipak je tu bio artiljerijski položaj.
Stvarno si budala. Suma ne zna za podjele. Drvece pati kad gori a nama zlodusi oduzimaju mogucnost da disemo. I sad trenutno je veliko zagadjenje a tokmaci hodaju bez maski i jos i njezna djecija pluca truju.
Prvo zapali, da bi rekli kako je pustoš i da se mogu rahat oprati pare od narkotika, gradnjom.🇧🇦