Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi za Jablanicu svi za Hercegovinu
Rahmet im dusi. Neko za ovo unistavanje prirode, nebrigu, nekontrolisanu sjecu drveca, pravljenje kuca, vila u zasticenim podrucijima mora odgovarati
Ljudi urazumite se, neplanska sječa šume je zločin, pomozite sebi tako što će te uvesti u škole obavezno pošumljavanje goleti
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zanima me ocel bit dan zalosti u Drzavi,kao sto je bilo kad je mali Kosta napravio masakr.
naravno da hoće.
Je li najbitnije?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kad god se spustim niz ulicu i krenem do grada, svaki put ugledam velike kamione sa balvanima suma se sijece uveliko, a priroda sve to vraca, mozda im toliko balvana treba za ove silne plakate sto lijepe za ove izbore?
Nažalost ponovilo se ono od prije deset godina. Svi su zakazali, od komše koji je zaštop'o kanal, do svih nivoa vlasti. Naša vlast je beskorisna. Ko god da vladao, federacijom, državom.
Sve je prolazno Allah ce ispuniti svoja obecanja ,Dunjaluk nije vjecan .
STA JE SAD DRZAVO GDJE STE SAD DA POMAZETE DIZITE SE IZ TIH FOTELJA ZASUCITE RUKAVE IDITE POMAGAT UNESRECENIM A NE BALJEZGAT SVAKI DAN
Ima li iko u ovoj državi da nam da podatak koliko je kiše palo na pogođenim područjima? Kao da smo u 19. vijeku, nema nikakvog podatka, samo podatak da je padala kiša.
Nedim sladici ma te podatke, prati momka i sve ce ti biti jasno...Davno je upozoravao na poplave, koje su se i desile !
Jadna moja bosno.
Jadan narod sa ovim mlatimudanima nesposobnim koji obnasaju pozicije za koje nisu sposobni...
Sta je radio hidrometereoloski zavod zasto nije upozorio na ogromne kolicine padavina koje ce doci utoku noci
Jer je NETPREVIDIVO!
BIH postaje grobnica zbog asfaltnog građevinske mafije i korumpiranih politicara
Vijece ministara, Vlada FBiH sta je sa proglasavanjem vanrednog stanja, sram vas bilo!
Sad ce doci Ramo sa helikopterom. Mora da nadje samo kljuceve sto mu je sin izgubio.
Očekuje se tri dana žalosti u Srbiji i zastave na pola koplja
To je stvarno bitno u ovom momentu. Boze sacuvaj
777 sila nad silom
Da Allah dragi da sabura porodicama nastrafalih.Politicati pustite se kampanje dajte pare da se pomogne ovon jadnom narodu koje je pogodila ova katastrofa.
Pošalji vojsku Helezu!!