Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne kazete da je majmun granicni policajac sto ne objavite puno ime i prezime i ne kazete sa mjesecima stanovnike pejtona ugrozava izlazi po ulici dere se napada ljude its
sto ne kazu a mene bas interesuju detalji de jos sta otkri
Šta stavljate inicijale pa ima drugih portalaUhapšen pucač Emir Škaljo koji je 2015 god uhapšen jer je držao maloljetnicu u svom stanu zatvorenu Inače granićni policajac tada kažnjen sa oduzimanjem 0% od plate tri mjeseca..Eto vam kazni.
Policajac hahaha sve kriminalci sta je ovo, zovnes hitnu pomoc lopov ti dodje, policajac treba da te zastiti a on duboko u kriminalu, radi li iko posteno u ovom odvratnom narodu pokvarenom, sta vam je svima
Nekad nije mogao doci u mahalu neko sa strane i maltretirati ostalu raju, bez obzira ko je u pitanju. Mozda da pokusa jednom, vec sljedeci dan bi bio neprepoznatljiv. Izgleda da se puno toga promijenilo.
Sad ga prekomandovati u Kakanj kao obićni policajac jer tamo ih fali 15 koji su zatvoreni zbog """posla"""
Majko mila, granična policija, kuda ide ovaj svijet
nek ne puca
Stoka!
Ilidzanski majmunko
Krimos i nasilnik teski ali mora covjek da suti jer nosi uniformu zakona i reda.
Ilidža kao Zemun. Razmisli prvo o svom izlasku prije ulaska.
Malo koji je rodjeni sarajlija. Sve doslje koje su poderale rodni list.
Ma vrucina im udarila u glavu
Jel jos Šmrk i Osmica na slobodi pitam za osmicu da on ne pravi belaje.
Našli hejbet oružja i bit će pušten za dva dana 🤷 Vjerujte pravosuđu
Aaa Skaljo lose bijelo si opet uzeo kako ce te sad spasiti tvoji prijatelji 🤣