Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kretencina pijana u passatu proletila 120km/h i zabila se u auto u pokretu. Bio sam 20 metara dalje, gledao idiota kako jurca... bilo tko da je prolazio pored kao pjesak sad bi bio pokojnik zbog kretencine. Dozivotno oduzimanje vozacke i 5 godina zatvora, jedina prevencija za ovakve!
potvrdujem napisano, takodjer sam bio tu. misle momci da je ovo f1
...akademik se "isprsio" dvajs milja da bidne hadžija. i sad sve jazuk jer je "pregonio"...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bravo majstore. Teško će ovo neko nadje.bat u ovoj ulici.
nije ovo prvi...
Jarane ovo je jednosmjerna ulica, pasat stoji u pogrešnom smijeru sasvim. Nemoguće je ovo oborit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1:0 za golfa...
Ma najviše se pasam ovih pasata. Nije njima vjerovati.
A i ne paše mi pasat plaho.
Onomad mnogo pasa oko moga pasata obilaziše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IMA I POTENCIJALNO MRAČNIJIH SITUACIJA: Jednog ljeta za vikenda, bila sam na prozoru sa pogledom na raskrsnicu. I tada, iz sporedne ulice izađe jedno auto, i malkice se sudari sa vozilom koje je imalo pravo prvenstva jer je bilo na glavnoj ulici pomenute raskrsnice. Dakle, krivac je bio vozač iz sporedne ulice. Ali, gle situacije: Taj koji je kriv, ostao je na mjestu sudara (da sačeka policiju). A onaj koji nije kriv, on je onda pobjegao dalje (udaljio se s vozilom). E sad, pitam se što je pobjegao. Možda je ukrao (otuđio) vozilo ... ili nije imao validnu vozačku dozvolu ... ili mu nije bila čista saobraćajna dozvola ... a možda je bio alkoholiziran ... ili pod utjecajem narkotika ... ili nešto još mračnije ... moguće i da je bio neki strah zbog nepoznavanja saobraćajnih propisa. što Vi narode mislite o tome ?
Bespilotni pasat, susret njemačke bespilotne letjelice pasat i golf drona sa software-om, analogijom vijesti gužva na nebu iznad Sirije.
Ne zna vozit, ali MAJSTORSKI ga naštima za podmazivanje . . .?!!!
opasno je po trotoaru u BiH setati.
Kako se zove ovaj rastoder mater mu hebem, treba ga zatvoriti 5 godina radi prevencije i trajno oduzeti vozacku dozvolu.
Ne kontam!
ugasi svjetla izvuće ti bateriju
........i dokle i do kada ce se primjenjivati blage kazne za ubice na cesti ??????
Dok ne pregaze politicara kakvog...
Okrenuli ga da vide jel muško il žensko.
Fino ga je poravnjao uz ivicnjak, samo naopako...
U svemu ovome mi je samo drago što ste sa vijestima s lica mjesta brži od Dnevnog avaza svaka cast
ihhaaaa babooo daooo paraaaaaa ihhaaaaaaaa
Pa vidjeli ljudi da se moze, ubijes pjesaka, pet godina murije izadjes za tri uracunaju ti istrazni zatvor I ti vani za dvije, kad je zakon takav sto da ne