Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što mrzim ove junačine što izlaze na starije ljude da se obračunavaju, tako su dva klošara napala mog kuma u Sarajevu koji je stari čovjek ali vojno lice pa samo zadigao kaput malo i odmah bježanija. Taj se nije bojao četničkog tenka a da se boji 2 klošara sa Buća Potoka :) U svakom slučaju, ne možeš biti debil i napadati starog čovjeka.
dvojica na starijeg, gubari
A kad stariji čovjek je*e, onda može je*at jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je tzv. balkanski obrazac, prema kojem se utvrdjuje prijestupnik u saobracaju...vrlo jednostavno i cesto uvjerljivo... 🤔
Bilo štete na autu. I ljudi htjeli štetu na sebi.
Ja mislim da su rodovske zajednice bile civiliziranije, a najveći apsurd sto se ovaj narod mrzi izmedju sebe, a nezadovoljstvo se ne usmjerava tamo gdje treba i prema glavnim krivcima za svakodnevne frustracije stanovnika BiH.
E nek ste vi to stavili na portal ……..
Krug 99
Balkanski primitivizam
Jado jadni, dede tučeš...a ova dva balvana stoje i gledaju !! Jeste retardirani, u pm... seljačine !!!
I opet bmw vozilo u pitanju. Bravo seljacici
Ajdin Muharemovic ovaj sto udara
Nadam se da je dedo kad mu je uhvatio nogu klepio ga na onu na kojoj stoji i povalio ga ko bekana, a onda mu odvalio bubrege sutajuci ga…
Danas vozim auto i već sam uveliko u kružnom, a sa desne strane negdje oko 1 m, čovjek ulazi autom i ja moram da kočim, jer da nisam, sigurno bih ga udario. Policiji sam ispričao, i rekoše mi čuvaj sebe, koči kad vidiš tako da neko ne poštuje. Ja slikao njegovo auto i tablice, a oni mi kažu, hajde ba, otpusti se, hvala Bogu pa se ništa nije desilo. Eto, to je naša policija.
Tako i treba kad si šmekerčič mali odvratni iskompleksirani
Balo udara starog covjeka aferim
Ovako se ispunjava Euro obrazac na Balkanu. Nažalost, uglavnom ako je na drugoj strani starac ili slabija osoba.
Kažnjavaj ih, sve ih u ćorku. Prvo ih dobro opleti po novčaniku, pa onda u zatvor. Ova zemlja mora imati primjer za sve koji su silni i moćni.
Ima li primjer ova zemlja za političare, ovo je obicna ulična tuča !!! Većina nas smo sitne ribe, ti "silni i moćni" su na vlasti, u policiji itd.!!
momcina dok zamahne moze Lidija jos jednom otpjevat' u seksi haljinici
Bez obzira na to ko je kriv za nesreću, kockoglavi nema pravo da tuče starca.