Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da mu se crveni kombi ukazo.
Ni cijoj se nesreći ne radujem, ali crkni keru.
@dijasporaPatriota Mora da je jutros gledao na tiktoku snimak kako maltretira Bošnjake u Kotor Varoši.I meni ne bi bilo svejedno.
Da nisu kocnice otkazale??
Sluzbeno vozilo crveni kombi
Lako je izgledao jadan u uniformi 92. Pravi prasić
Tri pasta, Nenade, tri prsta!
Je li bilo šta vozilu?
Jel umro? Nadam se da su mu i djeca bila u autu.
Što nije Allahrahmetelje džubre jedno .
Trol
Govno od covjeka
stizu aferimi
Eu obrazac ispuni i brizi govedo
Vozio švalerku!?
Pošto je službeno auto sad nam valja kupovati mu novo i bolje. Za Milorada Dodika nedavno je nabavljen automobil od oko 311.000 KM, Cvijanovićka je nabavila poslije njega od „Brčko gasa“ metalik crnu limuzinu visoke klase vrijednu gotovo 318.000 maraka, a ne možemo Neši sada nešto jeftinije.
Nervozan je sad, kako se sve vise pokrece prica o ratnim zlocinima koje je pocinio nad hrvatima i bosnjacima. Isplivale su i ratne snimke kako zlostavlja ljude. Zlocinac.
Politicko-muslimansko Sarajevo je jedini krivac za ovaj udes