Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mu policija nije mogla obezbijediti život bez prijetnji, odakle im pravo da ga vode?
Mislis da je prijavljivao ? Ja mislim da je jednostavno sam rijesio
Zašto tako ponižavajuće za vrat držite čovjeka koji je ubio 9 puta osuđenog krikiminalca koji mu je prijetio a da po tom on nije ni pokušao da ode s lica događaja? Zašto ga držite kao da će pobjeć kad nije ni pokušavao da pobjegne? Ubijeni je već prije pucao u ljude i dokazao da je spreman izvršit prijetnje. Šta je trebao? Da čeka da ovaj ispuni prijetnju smrću?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zašto hapse ovog čovjeka? Njegova bezbjednost je dugo vremena bila narušena i nisu ništa uradili da ga zaštite. Zašto se sada miješaju?
U BiH sudski sistem mora uzeti u obzir činjenično stanje da su obični građani NEZAŠTIĆENI od strane sistema i ovakve stvari se moraju gledati više u aklopu samoodbrane nego u sklopu uzimanja zakona u svoje ruke. Kad sistem zakaže, građani moraju imati malo odrešenije ruke.
evo pokusavam te nazvat svakakvim imenom al ne da ovaj AI. evo umiesto toga koristit cu neke lijepe rijeci i postavit dva tri pitanja vama intelektualcima. Jel pasa pise igdje da ga je ovaj prijavio policiji? Jel od ranije poznat policiji moze biti da si napravio saobracajni prekrsaj ili se malo jace potukao dok si djete bio? Jel po tebi osobe od ranije poznate policiji trebaju na dozivotnu robiju? Nego valja okrenut 122 sta ce raja pricat cuj zovnuo policiju nisam se znao sam branit.
Da Nihad nije ubio Anela - Anelova supruga bi zavrsila kao Nizama Hecimovic iz Gradačca i jos bezbroj mladih zena kojima su njihovi muzevi ili partneri oduzeli zivot. Da me dezurni komentatori ne bi odmah u startu osudili - osudjujem svaki vid nasilja i ne opavdam ubistvo ali kad sistem zakaze da zastiti zenu onda ce njen neko stati u njenu odbranu bilo to otac brat prijatelj novi partner nebitno... prva bih ubila za svoje dijete.
Šta žena napravi u istom danu hahahahah.Žensko je nešto najmoćnije na dunjaluku
Još i njega makniti i mirno Sarajevo
Nemoj Hadzija, necemo vise...E pa i necete!
Pa šta je mislio ovaj odvojeni od života. Zar je mislio da će mala čakat i sušit se dok on sjedi u ćeliji
Jednog je odvela u smrt a drugog u zatvor. Brao mala.
Ne znam okolnosti ovog slucaja, ali me svaka upotreba vatrenog oruzja podsjeti na jednu cinjenicu slkoju skoro niko nikad ne pominje, a to je da cesto vatreno oruzje koriste osobe koje uopste nisu kriminalci niti kabadahije nego ih prekipi jer im dostojanstvo gaze kabadahije i kriminalci pa uzmu pravdu u svoje ruke….jer se ne mogu osloniti na policiju da im zastiti ljudsko dostojanstvo i sigurnost. O tome svi ovi silni komentatori i nadlezni ne pricaju.
Pa stani sad, ko je bio zagondzija? Juce jedan, sad obrnuto... Kako god okrenes, zglajzase obojica, kao rezultat svega samo se mladoj smanjio broj zagondzija u imeniku...
Zašto policije svakog tako ne vodi da mu ruke uvrće kao da će mu je iščupati iz ramena. Ma da kod nas je BITNO KO SI
Ah, te žene. Pih
Neće dobit više od 15 godina
A jest ga momak skršio,ono americki.
Boze sacuvaj ovog naroda pokvarenog raduju se tudjoj nesreci . Opravdavaju ubicu ko on normalan ima pravo nekom oduzeti zivot.
#freenihad
Gospodina Nihada ne treba suditi. Ako policija nije mogla obezbijediti zastitu za Nihada kako onda da mu sude zato sto se branio od vec osudjivanog kriminalca.
Zbog žena se braca zavade . Sta mislim sad dok si u zatvoru, ta ista ce naci novog budalu da ga pravi ljubomornim .