Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li iko sta je bilo ?
i eto jarane,guzva se skloni,rascistise mjesto nesrece,svi nastavise zivote dalje gurat ne gledat iza sebe gledat sta sutra pametno uradit a ti jaro prestizi po punoj...
Moze pasat ici ali izgleda ne daleko zali boze djece traume ali hvala bogu dobro su sto je najbitnije.
Bože, traume djeci iz autobusa za citav život, još jedan život ugašen 😔
Bože, traume djeci iz autobusa za citav život, još jedan život ugašen 😔
Samo kod nas uvidjaj traje 5 sati
Ode vozac na robiju,dijeca dozivotne traume imaju.Porodica nasradalog ce da tuguje,sve zbog nekog iz Centrotransa koji pokvaren autobus pusti na cestu.Obavezno uraditi pregled autobusa i ustanoviti da li je ne ispravnost vozila doprinjela do ove tragedije.
Kakve gluposti pises. Passat je preticao na punoj liniji i spucao u cosak autobusa, a autobus je izgubio kontrolu i zavrsio na livadi.
jesil dobar ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako se moglo desiti nekidan kad sam bio u autobusu Rakovica - Tarčin. Vozač jednom rukom drži volan, drugom rukom drži mobitel, rekoh ako sad ne poginem, neću nikad.
Ne postoji autobus Rakovica-Tarcin. 😂 Btw dobrodosao u Gras, svakodnevnica.
@gooUser1639607248 E to sam i pomislio, znam da taj autobus nisam nikad vidio ranije. Počeo sam sumnjati da li će uopće stati na Ilidži, ali stao je na onoj glavnoj stanici. Znam da inače na tom mjestu treba Rakovica Kobiljača Ilidža, ali valjda lik stavio pogrešan znak ili dva se preklapaju. Kasnije na istom mjestu Ilidža - Vreoci, kažu ljudi to je za Rakovicu. Pomiješali znakove sve. Morao čekati 2 sata onaj za Rakovicu sa pravilnim znakom.