Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
99% ovaj stariji ga maltretirao i momku prekipjelo..pa je bilo "nemoj hadziha necemo vise"
Upravo to. Dijete dobilo batine nedavno i danas vratio. Ne podržavam, ali na prevenciji nasilja treba raditi na vrijeme.
Mazno mu trebu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Naše društvo je totalno zapušteno. u svakom smislu Da, sve polazi iz kuće, ali riba smrdi od glave. Ljudi ovdje žive u svakodnevnim frustracijama, vode nas beskrajno korumpirani i nesposobni političari, ali ni obični čovjek koji baci cigaru na ulici i ne može dati žmigavac kad skreće u autu nije ništa bolji. Propasti nećemo, spasa nam nema.
Ako tražite ostavku, tražite je od razrednog profesora koji nije znao za situaciju, od pedagogice koja nije upućena u probleme između učenika, od direktora škole koji ne zna šta mu se dešava pod krovom, od ministrice obrazovanja KS jer nije uspostavila dobar sistem prevencije nasilja, od ministra MUP KS zbog užasne sigurnosne situacije, od premijera KS koji ne zna šta mu ministri rade... Sistem je korumpiran i jedna ostavka ne može ništa promijeniti.
od 1990 ovo je rezervat religijskih zajednica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
odakle djetetu oruzje jel neko moze da objasni?
Sve su krivi demokratija,borci za ljutska prava, borci za prava životinja, borci za ekologiju. Naprave 5 posto koristi a 95 posto štete. Narod je kao živina treba mu disciplina.
Jebem te u supak ali konsensualno sa obje strane da se klix ai ne naljuti ja volim crnce jaoooo
Ovi što pričaju za Titino doba, samo da vas podsjetim da ste vi roditelji djece koji odgajaju ovu djecu danas. Sve je to niz trauma koji trebaju presjeći budući roditelji inače nam tek onda neće biti dobro.
Ovo Vec je OPASNO !!!
Sudeći po svemu, generalno u svakom segmentu života, sad vidim da je Titin sistem bio fantastičan, za sve
Zaključak: Ipak je sve do sistema i apsolutno si u pravu.
Kazniti roditelje ako je pištolj njihov, maloga u zatvor, doste više maloljetnik ovo ono, to je zrelo za kopanja puteva itd, lijepa vaspitna i vojska Titina, pobjesnilo sve, treba čim završi srednju u vojsku
Kazniti roditelje ako je pištolj njihov, maloga u zatvor, doste više maloljetnik ovo ono, to je zrelo za kopanja puteva itd, lijepa vaspitna i vojska Titina
Moderni odgoj. Roditelj nema autoritet. Nastavnik nema autoritet.
U kakvoj vi drzavi zivite, iskreno mi vas je zao !!!!
A u kojoj ti drzavi zivis, mozes li nas prosvijetliti?
Najjace ovde procitat kakk svi krivimo politiku, policiju, internet, kladionice, shishabarove a niko ne krivi roditelje koji svojoj djeci ne nude vaspitavanje? Pa rositelj kriv. Ni policija, ni politika, ni skola, ni jedan bilo koji drugi faktor sem roditelja.
Dosta im je telefone sto imaju, svi imamo probleme u porodicama, zene se udaju od živog muza, Seke dovode frajere na "kafu" pod babinim krovom, brace se drogiraju, postova ja nigdje ni u kom segmentu, svi su fini kada im nesto treba dok ne ostvare svoje planove .....itd itd
Ne lupaj Bgt.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momak se samo branio jer ga je ovaj drugi maltretirao,prekipilo mu,sad ga vise nece maltretirati 100%
Djeca uzimaju Zakon u svoje ruke. Divlji Zapad. Zašto?
U SA, ma nije moguće
mora da mu je ovaj uzeo kolaz papir
A od Mostara pravite grad slucaj ccc