Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ranije poznati policiji kao i njihove tate
SDA pristalice i djeca njihovih režimskih megafona prave haos i obracunavaju se na ulicama Sarajeva.
JA SAM LICNO GLASAO PRIJENZANDF, PA SAD ZA NiP ..i sta se promjenilo??? STO NISTE POMELI OVE KORUMPIRANE SUDIJE? NAJBITNIJI ZADAKAT I OSNOVA KORUPCIJE U BIH
Pomladak SDA hobotnice
Nemoj davati ostavku Katica situacija je stabilna
Svaki komentar da idu u sumu , umjesto Bascarsije - vrijedjanje !? SAMO 20 GODINA ZATVORI I NECE VISE
Fini momci samo se rokajte
Zlatna sarajevska mladez
Zato sto je policija slabija od komunalnih redara, pravi kriminal ih ne interesuje kao ni zastita zakona i gradjana. Njihov najveci domet su saobracajni prekrsaji.
Fino dijete, ne znam jel on osmislja ramazanski program na Hayatu
Bitno je da su poostrili zakon al ne za one koji pucaju po gradu, ubijaju, utjeruju dugove, dilaju drogu https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo-pet-godina-zatvora-za-razbojnistvo-nad-pripadnicima-lgbtiq-zajednice/240619161
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo-pet-godina-zatvora-za-razbojnistvo-nad-pripadnicima-lgbtiq-zajednice/240619161
Hajd ba vise ne lozite raju vec konkretno istrazite i pokrenite nesto po tom pitanju, vi kao medij, te i ostali. Svi znamo zasto je ovo obako, ko su tuzitelji, ko branioci, ko sudije, ko upravnici zatvora, ko policija?
PUSTITE GA , NECE VISE
Tate i Tatini sinovi smiju sta Hoce
kod rame Isaka sve u redu na nebu
obojica akademski gradjani posvadjali se oko knjige