Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kastracija!
Propisana kazna - 3 godine i teža, čitaj 10 max. Pa ovaj krivicni zakon je pisao neko ko ne granici sa zdravim razumom. Covjek je silovao djevojcicu, znaci svako maloljetno lice ne pristaje na bilo kakvu radnju - per se, pa cak i ako se cini dobrovoljno a pri tome je i sa poteskocama u razvoju ... Znaci ovaj covjek treba da dobije kaznu kroz kratki postupak najmanje 40 godina, a porodica treba dobiti u najmanju ruku odstetu od drzave i pomoc za ovu djevojcicu tokom rehabiliticije traume
Racunaj da nas zakon takodjer omogucava da se odlusuzi 1/3 kazne za odredjena djela, a ostatak na uslovnoj.
I njima je potreban seks
koji j a d o
Ništa ispod 10 godina zatvorske kazne.
Kasno
Bolest teska,fuj i pitamo se sto nam je ovako
A sad bi Skaka bio dobar???
I kad uzmeš pravdu u svoje ruke jel očito treba budeš kažnjno gonjen.
Gadno gadno, najradije u svaki kanton i RS ga voditi i staviti na glavni trg ali veliko ALI svako je nevin dok se ne dokaze suprotno tako da stavljati puno ime dok nije osuđen nije uredu.
koliko bolestan moras biti da ovo uradis stvarno
meni se cini da su nasi zakoni pisani da idu u korist ubicama, pedofilima, monstrumima itd.
Nakon pravosnažne presude odmah kastracija i na izdržavanje kazne minimalno 10 godina . Dotle u pritvor a suđenje ubrzati .
Kakav monstrum, nevjerovatno..
Uvijek postoji druga strana priče, a zakonska dobna granica u BiH za pristanak na seks je 14 godina.
Cap i gotovo
Gdje su oni sto brane se na osnovu nekih zakona "Adolescent" kao ganjaju 14-godisnjakine. I imaju pravo na to? Ne zna jadnik naci sebi zene, djevojke slicnih godina "kad zna da ce mu saraf zavrnuti" pa ganjaj maloljetnice sto ne zna ni gace oprati jos! a kamoli prepoznati manipulacije itd...
Ovako njih sve treba! https://x.com/utism_/status/1822018989364801864