Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte sliku ubice
Cuj zbog bojazni xa ce javnost biti uznemirema, e taj razlog mogu koristiti i kad su vece ribe u pitanju, ali tada ko sisa javnost. Treba poceti s reformom tuzilastva pa tek onda sve ostalo.
Za ovo monstruozno i pomuklo ubistvo iz strasti i koristoljublja na brutalan i bezobziran nacin jer je nakon sto je ubio Krsu sutao ga nogama a to policija nije saopstila a imaju svedoci treba da dobije maksimalnu kaznu zatvora od 45 godina jer nema nikave olaksavajuce okolnosti...
Sada treba dobiti minimum 20 godina radi ostalih koji imaju slicne namjere