Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusku smo slucajno nasli (inace tako puske po starim kucama mozes lako naci na podu ili na kaucu) i onda smo samo krenuli sa tom puskom da hodamo po sumi bez ikakvog posebnog cilja, jer mi smo i to sa porodicama samo dosli na sprovod nase bake..recept iz 92, isprovociraj situaciju
Dok Bosnjake zabavlja ratna huškačica i fašistkonja brena
Nije sprovod , nego godišnjica...a ovi ostali kao sa ciljem nosaju puške, od lovaca pa nqdalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Artiljerija je slucajno gadjala oko brda Sarajeva 92 slucajno su je Srbi gore nasli. I u Vozuci isto slucajno na pocetku rata puske nasli. Malo topova nasli pa malo gađali Zavidovice. Pa slucajno nekako u Genocidu u Srebrenici slucajno pobise preko 8.000 ljudi. Sve same slucajnosti. Volio bi da se desi jedna slucajna dobra traktorijada preko Drine pravac Srbija. Onako slucajno da se nadje.
Za Srebrenicu bulazne razne "slučajnosti": Alija pobio narod, Klinton pobio, međusobno se pobili, britanski SAS (DA, I TO SAM ČUO), poginuli u "nekakvim borbama"( valjda borbe potiljaka i metaka, ko će ga znati)... da se bar dogovore i budu svi konzistentni oko jedne laži.
Da nije ko zakopo sanduke pa ove poslo da ih nađu!
Bas na Vozicoj…
Jagomir ne drži ni blizu ovoliko bolesnika, koliko ih ima na Klixu. I kad nas svijet smatra divljacima, ne bude nam pravo. Neobrazovana horda očajnički željna da im neko da 'like' sramoti i sav narod i cijelu zemlju. Patriotizam kako ga zamišlja primitivan bez mozga. Svi komentari moraju pod hitno biti zabranjeni!
Pa cak i mrtve babe imaju u kuci oruzje i Bog zna sta jos . Vuk dlaku mijenja...
Ovo je najnoviji model puske i to sa ugradjenom optikom.😂
Kakva baka nema srpskih sela u Zavidovicima,svasta cu cuti
Isli u krivolov
Naučilo na terorizam
Da je Crvenkapica našla pušku u šumi vuk je sigurno ne bi pojeo, lovac ga ne bi morao rasporiti .U stvari ne bi imali bajku :D
Ne bi znali za onu kultnu rečenicu : bako,bako zašto su ti tako velike oči ? "
Aaaa jake puske😂
Da su se potrudili, mogli su u staroj bakinoj kući naći top, prom, čokolade i paštete.
Opet se srpčad koprcaju.
sto ih ne ohladise na licu mjesta...tako se to radi u pravno uredjenim drzavama...amerika itd...
Bravo, pametnjakovicu! Da policija radi svoj posao tebi i tebi slicnim bi pokucala na vrata i nemoj biti 100% siguran da nece.
MA NISU TO PUSKE, TO SU BANANE, POSRBICE VOLE BANANE DOK SECU BRDIMA OKO SARAJEVA I TUZLE!
Čuj došli iz BL u krivolov u Zavidovići...poslani da malo izvide i da se pokažu dobri mladi č...ici