Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
N I J E K R I V ! Treba izac na proteste,lik nije kriv,dosta je bilo da robijasi kroje kapu obicnim ljudima
Nadam se da ce mu naci dobrog advokata da ganja samoodbranu.
ma bjezi cuj nije kriv ispalio 16 metaka u sred bijela dana na vilsonovom. Nego je problem danas sto je raji ponizenje okrenut 122 ispadas jado ne znas se sam branit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj Hadžija nećemo te više, E I NEĆETE.
To je sigurno slican slucaj momku prekipilo
Pustite momka
Pa i Zika je ubio ljude sa dosijeom pa je dobio 45 godina zatvora sta vi mislite da se smije neko ubiti ko ima dosije? Smije se samo ubiti u nuznoj samoodbrani ako ti je zivot ugrozen a ne pozvati covjeka na kafu pa ga mucki ubiti...
Pustite djete nek ide kući !!!!
I ja sam zato da se nasilnicima sudi baš ovako al ljudi, on je ispalio 16 metaka na vilsu, sve je vrvilo od djece.
Samo da ga omar narkic ne zastupa
Ako je reketaš nije ni čudo.
Ne znam kako odmah ulica sve zna, i presudi, i ko je kriv a ko nije. Kršo da se razzmijemo nije bio cvječka, al se zaboravlja da je on isto završio u zatvoru što je upucao nekoga ko mi je prijetio i bacao bombe na kuću.Tad su bili komentari slični ovima. Treba otkriti povezanost njih dvojice i od kuda to da mu Kršo prijeti pa tek onda dati sud.
Pravda za Sarajkića!!! On je žrtva, a ne nasilnik!
to se ogrijeih o Kru..
Ogrijeih
Biti ce buban u zatvoru
Pustite covjeka, sevap vam je. Ako njega oslobodite ja vam halalim sve ostale aferime..
Kako bi lijepo bilo da se Tužilaštvo BiH oglasilo vezano za zločin u Vitezu prije 31 godinu kad je ubijeno 8-mero nevine djece!!!!
Malo ga prebacilo
I sta sad, neki ce reci bio je upravu ja kazem desilo se u okolnostima bezakonja ulice
Toliko ispaliti u nekog, sa predumisljajem...ili reket ili prijetnja najblizima
Strah prijatelju, vjeruj mi. Samo se od straha ispali toliko metaka u nekoga.
Tuzilastva i sudovi su najodgovorniji sto mnogi koji bi trebali biti iza resetaka bezbrizno setaju u ovoj kvazidrzavi i kvazimetropoli.
Tuzilastva i sudovi su najodgovorniji sto mnogi koji bi trebali biti iza resetaka bezbrizno setaju u ovoj kvazidrzavi i kvazimetropoli.