Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skalpel je nekada bio sasvim normalan dio školskog pribora. A danas je izgleda senzacija. Stvaramo generacije debil izgleda
Pričajte vi na nastavnike, na direktore, na učiteljice, ali temelj razvoja svake ličnosti je porodica..Ako temelj fušerimo, teško ćemo stabilnu kuću napraviti.
Ovi sto lupaju da je skalpel bilo normalno nosit u osnovnoj školi je cista laže. Ja sam završio školu jedini oštri predmet koji sam nosio u školu je olovka. Ja kao roditelj da se kod mog djeteta u razredu slično desi nedao bog bih lično direktoru i ostaloj bagri j... ma.. za sva vremena. Koji ce vrag djetetu bilo koja vrsta oštrog predmeta u školi. Za sve sto se treba učiti učenik učitelj,nastavnik,profesor to donese sa sobom i prezentira učenicima.
ja kako sam cuo da je mahao prema drugarima u svlacionici, i da se furao na nekog lik iz igrica govoreci za sebe da je lud, po izlasku iz svlacionice sam sebe povrijedio, a tata naravno kada je dosao u skolu prvo pitao ko je zvao policiju da se sa njim obracuna, ovo se dogodilo u cetvrtak i sve su zataskali, direktoricu treba odmah smjeniti!!!!
I ja svaki dan nosim skalpel kad idem u kupovinu
gdje su sada protesti komunjara?
neće imat ko, znati zamjeniti česmu takav će vakat doc
hoće li iduća panika biti oko šestara?
Imitirao djecaka iz nekakve igrice koja se zove Granny i uzivio se u 16.
Aha...hajmo sad zataskavanje
Trojkaši šute
Ja se sjecam da su nama trazili da donesemo skalpele i gliste za biologiju za seciranje. Ono ako hoce olovku ce nekome u vrat zabosti
Znaci kako sam tebe svatio nastavnik neki je trazio od njega da donese skalpel radi nastavnih aktivnosti? Ima li taj nastavnik ime i jel trazio jos nekoga da donese skalpel ili samo njega ;)
Nama tražio da mu lovimo sovu ušaru da je preparira, života mi.