Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sam čitao da je ubio na monstruozan način,,ništa ispod 45godina zatvora za tog monstruma,neka izadže kao starac iz zatvora
Zna se ko su dezurni narkomani u svakom naselju i koja naselja su posebno opasna. A na Ciglanama ih sigurno ima previse. Da je patrola tu bila mozda bi se ovo i sprijecilo. Ili su mozda jeli burek gore iznad u tunelu. Katice ostavka!
Kazes Katica ostavka samo? A ostali kao rade kako treba? Sinkec, svi politicari umjesani u politicku scenu zadnih 30 godina treba da daju ostavku.
Problem je sto smo tesko psihicki oboljelo drustvo a traziti psihicku pomoc na vrijeme jos uvijek je tabu tema jer smo zaostali, napredujemo samo u svemu sto ne valja ...
Sad ce nam Uk objasnit da je sigurnosna situacija odlicna i da je potrebno oporezovat nekretnine nanama i dedama te postavit novi radar.
Posvađali se oko CD-a Duran Duran.
koliko smo bolesno drustvo vidi se po komnetarima koji traze razlog ubistva. klix zatvori komentare
Po Facebook profilu pocinioc je navijao za Sarajevo i bio bas navijac cini se. Dok je poznavaoci zrtve od njenih kvaliteta isticu da je voljela zeljeznicar. Jel' moze biti navijacko nasilje i femicid u isto vrijeme? Pustite policiju da radi svoj posao
Da sam na mjestu sina od nastradale zene cekao bih te da izadjes i tvorza i osvetio ti se za svoju majku
poznavao sam Nadiru, super osoba ali poprilicno vrckava zena, ako me razumijete, ne bih da grijesim dusu al mozda je motiv povezan sa tim .porodici saucesce a Duranu dug zatvor
Jel te sramota da napises ovakav komentar za ubijenu zenu??? Imas li ti majku, sestru ikoga? Ko te vaspitao ili povrijedio?
Vrckava zena od 60 godina? Cmon bruh
Narkoman
Ostavka Katice, komesara policije i nacelnika policije opštine centar. Policija mikad nebi nasla ubicu da sav krvav nije dosao na Kcus i trazio psiholosku pomoc. Zen preklana u Centru grada gdje je odgovornost.
ima li novih informacija proslo je 3 dana
Sta kaze pri... itivna r u lj a koja opravdava ub. tva uzimanje pravde u svoje ruke??? Ako ga je poprijeko pogledala onda je opravdano vjerovatno. Kako sa takvim p$... patima z.o stalim suzivot?
Za n. pismeni st 0ku je sve rjesenje samo nije trazenje pomoci sto pravne, psiholoske bilo koje vrste. Njihov domet.
Sta je motiv?
Sta sta je motiv? Zena pre. Kl. ana, a ti pitas sta je motiv? Kakav motiv moze opravdati to djelo??
RAZLOG ?