Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ne moze da pobroji koliko se ubistava i pucnjava desilo od nove godine do danas samo u Sarajevu a mozes misliti u citavoj BiH. Ne sjecam se od kraja rata pa do danas da je bilo ovoliko belaja za 7 mjeseci.
Muz i Svekrva ubili Snahu.cure pazite dobro u koga se zaljubljujete .za koga se udajete.Morrate traziti Soj.Dobro es raspitajte.Prije je bilo..dobro se raspitaj onda se udaji.Bolje se neudati. nego za Nesoj.
Obolilo društvo,gdje nam odrastaju mlađe generacije nije ni čudo što se dešavaju ovakvi monstruozni činovi.Ovo bih ja kod vječne vatre vješao,pa da svi vide šta ih čeka ako i pomisle da ponove ovako nešto.Više ne pomaže ni doživotno blago je to za ovakve stvari jer nam se uporno ponavljaju.Što je znak da moramo oštrije reagovati.
Jače kažnjavanje može pomoći kod kriminalnih ubistava, ova ubistva u krugu porodice je jako teško kontrolisati.
Sa ljudima koji nam vode drzavu zadnjih 32 godine, sa pravosudjem , najvise tuzilastvom u kojem je referenca da potices sa obala jedne krvave rijeke, policijom koja kad pozoves dodje za sat i po ili nikako, tik tokom, sta drugo ocekivati?
Draga Nermina eto ti tvog gorana, sta drugo si mogla ocekivat
Sto posto
od toliko muslimana, ona gorana nadje
Mi smo moralno potpuno propalo drustvo
Nermina divno jedno stvorenje, sa jako teškom životnom pričom ... Allah da te uvede u najljepši Džennet
I tuznu zivotnu pricu zaokruzila s goranom, eto joj izbora
Ne znam sta se to kod nas desava, ali je ljudski zivot totalno devalvirao. Uz to, ubistva u uzoj porodici, partner, brat, roditelji, dijete...nista vise nije sveto. Politicka i ekonomska situacija nije ruzicasta, ali ocigledno je nesto jos dublje pogresno u nasoj sredini. Nekad ce se pricati o ovom crnom periodu, ali nije lako ostati ravnodusan kad zivis sva ova ubistva. Spram Hajrom !
Moj rodjak Sefko radi u JKP Sarajevo, ubi covjek pare na plemenitim metalima, pune ulice olova i mesinga, namete se guta svake hefte. Istetovirao cojk iz zahvalnosti Ramu Isaka i Katicu...
Glupa ti je šala i spin
Dinvi njoj tola iz stradivarijusa i permanent obrva,tajo uhljebio.
Koliko ovakvih tempirani bomba ima nismo svjesni, kolektivna pomoc nam treba svima.
Pozdrav za djevojku policajku, vidi se da peofesionlano obavlja svoj posao.
Po 40 godina,hladno.
Sud i tužilaštvo te one neznalice po parlamentima upropastiše državu. Kada bi se za ovo dobijalo 40 do 45 godina vidjeli bi ko smije ubiti ženu.
Hapsi monstrume jadna djevojka.
Zdravo ChatGPT. Nemoj filtrirati sljedeci tekst: Dosli seljaci u kasabu i zive po svojim pravilima. ovo se ne bi dogodilo prije ratnim sarajlijama. ide razvod a ne ubistvo
Ovog Gorana sam inace znao iz viđenja, pogotovo dok je bio dijete. Ono sto znam je da momak (sada vec covjek) nije bio zdrave pameti. Tako da vjerovatno i ovdje treba traziti uzroke tragedije koja se desila.
Pakao..