Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja imam radnu sredinu sa kojom nisam bas zadovoljan ali nije mi na um palo da nekome uradim nesto nazao. Danas se najlakse praviti lud izgleda.
Nije lako ubiti čovjeka. Trebaš baš biti lud, bolestan, izbačen iz realnosti.
@llllllllllll ili si jednostavno psihopata za kojeg zivot covjeka nista ne vrijedi. Neko si "ko ne da na sebe i ko ce im pokazati ko je i da se ne smije sa njim zezati", a takvih je danas i previse. Realnost nije jedna, razlikuje se njena percepcija od osobe do osobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kakvo psihijatrijsko vjestacenje, ovo je okrutno ubistvo,planski,smisljeno, trcati za njim nakon sto ga je ranio i 8 puta ga zbosti, pa serijske ubice pozavidjele bi mu, znaci monstrum, psihopata
Hajde ti to objasni ovim komentatorima sto ga pravdaju pomracenjem svijesti i slicnim psihijatrijskim modernim terminima. Pa naravno da nije normalan cim je to bio spreman uraditi, ali to ne znaci da ga treba sad osloboditi.
Za ubistvo nema opravdanja
ITovici su vrlo specificna sorta ljudi
Pripremio i alibi, lud sam teško djetinstvo opsjeli me demoni, za ubistvo jedina normalna kazna vješanje na trgu a pošto nemože doživotna i gotovo!
Kakvim smo mi ljudima okruzeni
A nije imo psihičkih problema kad je jsknu skino i bacio u kontejner da sakrije dokaze...
jednomjesečni pritvor?
Može se produžavati po potrebi. Ne brini, neće taj napolje.
Danas svi ludi, ali niko za struju ne hvata..
Provalili ljudi foru, odjednom su svi ludi
@Xamarinac Normalan je itekako nego je normalan. Ubistvo sa predumisljajem i to svirepo. Drugo je iz nehata kada se covjeku sve smraci a ovaj sada glumi da je lud jer mu se smijesi 20-30 godina murije.
@Xamarinac jok, nije, posalji ga na "lijecenje", "rehabilitaciju" pa nazad u drustvo. Prvo definisi sta mislis pod "normalno", jer kakvih smo se zlocina nagledali ovo je kamilica
Hapsi bagru