Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ona nedaj Boze moje dijete kojim slučajem, njemu bi dzenaza bila.
Bi, al na kliksu. Gdje je ta hrabrost u stvarnosti? Po internetu svi sa stavom, svi opasni, a u realnosti se dive ovim kabadahijama sto tuku ljude. Evo ti pola Bosne ovih dana govori: Al me vitaminiraaaa, svi ko naograjisani, a taj tip je upravo kabadahija, lopov, razbojnik.
Svi ste mnogo zaebani u komentarima a u stvarnosti svi klepite usima uz onu "ma sta ces tako je kako je"
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vjerovali ili ne, sjedam u auto i odoh pravac dole s bejzbolkom, da pitam gdje vam je gazda... Dalje cete citati vjerovatno na ovom portalu.
Qrca graha
Dhmaster Ako si iz sarajeva, reci gdje, eto me po tebe u roku od pola sata. Crveni reno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zatvorite hotel, neka šarena revolucija dođe i neka ga uništi
Džaficu DA SI NA MOJE DIJETE DIGAO RUKU !! NEBI ZORE DOCEKAO
Boze sacuvaj. Kakav je ovo hotel,trebas isplatiti platu ti radnicu razbijes. Ima da ti se ovo vrati u zivotu. Savjet ovoj radnici uzmi agenciju ili advokata,naplatit ces mnogo vise od ove plate i drugo ovaj ce prije zavrsiti u zatvoru.
Kakav je to monstrum. Podici ruku na ženu .Zasto sliku žrtve? Dajte sliku monstruma da ga znamo!
Samo negativne recenzije na hotel bit će efikasnije
Odrobijao bih ovog zohara
Govno u pržun 20 godina.
Ne ide tu sa recenzijom ovjekta na Google, ja sam par puta vodio 'hajku' u sličnim situacijama. Brojaće jedno vrijeme minuse i onda ih maknuti jer su nastali za kratko vrijeme pa se smatra da je spam ili hakerski napad.
Hajmo raja svi na google, recenzija + komentar, za sada nas je samo troje.. Može to bolje..
a zasto ne pokazu glavusu gazde, pleme mu ‘ebem!
Sta god da je tu bilo, meni je nezamislivo da neko digne ruku na zenu a o sefu da ne govorim. Kakvo smece drzi taj hotel. Pa sta je ovo, Banglades? DNO DNA!
doce vrag po svoje,,,samo polako ,,,
primitivca strpat u zatvor na maksimalnu kaznu
Rezultat jebavanja sa šefom
Bojkotirati hotel! A komotno moze svako da ostavi recenziju na google i ostale platforme s informacijom da je vlasnik ku*vin sin i nasilnik da i turisti zaobidju!