Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad treba i cirkuse stititi policijo ?
Netreba veci cirkus nego ovaj slucaj,djecaku ce ostati trauma za zivota...
Svakako nam je drzava cirkus.
Pas izgleda opasno i opako. Vezan je i iza ograde je, ali nema brnjicu. Očigledno je čuvar kućica. Piše da je dječak prošao u prostor u kome ne bi trebao da se nalazi. Ne znam kako se to desilo, osim ako je namjerno otišao da vidi/pomazi psa. Jer od kupovine karata je jedan ulaz i ograđen je prolaz prema ulazu u cirkus. Ne pravdam ljude iz cirkusa, pas koji je istreniran da ujede uljeza ne treba da bude NI BLIZU dijelu kojim prolaze posjetioci cirkusa.
@GarfieldLover nalokon neko pametan, prvo pogledajte situaciju, pas koji je naucen da brani imovi ce napasti sve nepoznate osobe loje nebi trebale tu biti
Zagrabio mu mesa a doktor napio lakša povreda, inače znam za slučajeve kada netko slomi prst pa doktor napiše teža povreda, i doktori su kod nas političari.
@mpotocnj nevezano za temu, ali lom kosti, bez obzira koje, se svrstava pod teske tjelesne potrebe. nisam ja piso pravilnik, ali je tako.
Ne volim džukele. Sad ih tek ne volim.
sebija ako ne ispitas ovaj slucaj tvoje uposlenice i njezine kategorizacije povreda kod ovog jadnog djeteta ispasti ces i ti dio korumpiranih u tvojoj ustanovi gdje primaju platu od izdvjanja od plate roditelja tog djeteta i nas a ne ,,sabackog,,cirkusanta isto to vazi i patrolu policije i njihovog pretpostavljenog koji su radili uvidjaj gospodine katica(sbb ov)
A gdje su bili roditelji. Sta da je usao u kavez sa medjedom. Zao mi je djeteta, ali su roditelji najveci krivci.
Pas samo branio svoju teritoriju...
..jb li vas i vlasnik i dzukela ublehari! Bio sam dole prije 3 dana, pas je vezan na kratkom lancu za psecu kucicu koja se nalazi ispred njihove prikolice upravo da ko sta ne bi mazno, u ogradenom prostoru, logicno laje ko god se priblizi, ja mu ne bi priso i gledam klinca(ne istog) kako provocira psa, babuka stoji i gleda.Zao mi je djeteta, al koj je krc prilazio,cuj kriv ker treba ubit, treba idiota koji je pustio to djete samo tako.
@idiokratija Upravo tako
Ljubitelji i ljupke ljubiteljice tužnih okica su vrlo bezdušan soj. Ne očekujte od njih da im bude žao djeteta. Hiljadu puta sam od njih čuo da psi ne napadaju nikoga osim zlih ljudi. A kada im pokažeš neoborive dokaze, oni okrenu priču da je pas sigurno bio izazvan i sl. To su pokondirene seljanke koje su preko tv kanala i udruženja psetoljubaca, umislile da spašavaju svemir tako što čuvaju cuke od zlih ljudi.
Joj cuko ima vise privilegija od covjeka,vise mu se paznje pokloni😂😂
znači da sam otac tog djeteta, ili bi rokno psa, ili nekog od tih vlasnika, mamuVamVašu, jel znate koje će dijete imati traume?! -.-
@thewhisper da li bi naučio dijete da postoji neki red u životu? Ovako će naučiti.
Nema tu sta se sudski goniti,dzukelu ubiti a vlasnika dobro isprebijati.
Meni ovo uopce nisu lakse povrede 😮 Strasno!
@Lounge Act Ti si predpostavljan ovlašteni ljekar sudski tumač i stručna si da okarakterišeš stepen povreda?
@SuperBone pa zamisli te povrede na sebi ili jos gore svom djetetu! I psihicke i fizicke traume koje su mu nanesene nisu nimalo lagane!
Sebija sto sutis tvoj uposlenik je ovo okarakterisao kao laksu povredu jel i za tebe ovo laksa povreda ako ne reagujes sram te bilo i ti ministre katica jel bi i tvom djetetu ovo bila laksa povreda odmah da reagujete prema sljamu koji je ovoliko nisko pao
@fillozof07 ne branim nikoga nego samo da kazem.. kod nas u zakonu tj pravilniku imas tacno sta je i kako je laksa a sta je teza povreda... sta mislis kad se ovi krimosi na baterije pucaju sto se pucaju po nogama tj ispod pojasa..?? Zato sto koliko god ga puta upucao u nogu to je laksa povreda.
Kakvi su ljigavci ovi nasi doktori dobro su ga i primili,,sa lakšim,, povredama zbog strajka moji doktori bojite li se boga
Molio bih roditelje ovog djeteta da objave imena doktora i policajca koji su ovo okarakterisali kao lakse povrede ovo dijete ce imati traume cijeli zivot pa zar se moze i djecija suza kupit kakva je ovo korumpirana drzava
šta je tu je, sad im uzeti dobre pare za odštetu