Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni do države ni do nacije ni do vjere.... krkanluk je univerzalan!
A ja prije dva sata spominjem kako kod nas vozaci hitne, iako pod rotacijom, imaju problema proci kroz saobracaj. Savjest vozaca na ulici skoro ravna nuli.
Što je najgore, kad prolaze ove glavonje pod rotacijom stanu u stranu, još se popnu na trotoar. Jer znaju da nema nego dobiti po g.u.z.i.c.i kad mrgalji iz limuzina iziđu. A hitnu ko j.e.b.e, utrkuju se s njima.
Nije tacno... proguglaj malo pa ces naci izjave vozaca hitne pomoci koji upravo suprotno tvrde
Hitna je Dom Zdravlja Gračanica. Izgleda da vozač hitne nije znao kakva je ovo krivina pa sjeko krivinu. Ovaj sa fabijom naišao ni kriv ni dužan. Jedna od najgorih krivina u Tuzli. Maloprije sam prošao, strahota. Nadam se da neće niko stradati. Težak udes frontalni.
Jako nezgodan dio puta, put podlozan sjelini. Da se bezbejdno spustis i izbjegnes upravo ovakve situacije je druga brzina. U trecoj je vec rizicno, nebitno jel auto od 2 ili 102 hiljade.
Strasna nesreca. Mada ne bitno ali nije ovo put niz Gradinu ako si na njega mislio a taj jeste uzasan definitivno. Ovo je kod druge kapije kasarne, put za Solinu.
cccccc.... o_0
jadni narod a tek ovaj sto su ga vozili u hitnoj
najveca ironija kad se sudaris sa hitnom pa te pravo pokupe..
Sreca u nesreci.
treba siriti ljubav medju narodima u BiH,hajmo svi lajk ako se slazete da vidimo hoce biti top komentar ili redakcija uvijek nametne neki huškački top komentar
@fb redakcija opet udara minuse taktika politicara zavadi pa vladaj
@fbUser1583437699 Hajde kidaro razguli u fortnajt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva je to kultura u nepismenoj SDA tallibanskoj mahali, coveku nekom pozlilo ili nesto gore, morala doci hitna, ili ga vozi, a nepismeni SDA talliban pun sebe nece da postuje rotacije i ubije nekoga.
Nek ti zivis u pismenoj metropoli!
ogledalo "države"