Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigo kako zivot? Pa eto fino...igramo se do 11-12te godine...poslije zena, djeca, obaveze.
evo onih sto ih je stranacka udba vrbovala da priznaju da su ubili dzenana memica...pa su dokazi inostranih eksperata dokazali da oni nisu ubice...nego ugledni clan stranke koji se slobodno krece i pljacka drzavu...
Tko im je platio da lažu za ubistvo??
Za ovakve kriminalce nisu zatvori već radni logori.
Ciganska posla
Ovo je namjestaljka, romi su narod od tradicije romkinji i onako prose a romi kupuju svoje zene
Nemojte mu se smijati.Može vas čuti.
Zgazili su oni i Memica nije im prvi put to bilo da pijani prave pizdarije u saobracaju ali u BIH je izgleda sve moguce pa i to da budu pusteni na zahtjev zrtvine familije!
Nedo bog. Nikome
Ljubo dedo u 35-oj, ma sta reći
A zamuslite da se ispostavi da Ljubo zapravo jeste ubio Dzenana, zbog pritiska javnosti sud ga oslobodio, grupa Pravda za Dzenana omogucila trgovinu djece.
vazda problem
Zamjerio se mafiji što nije preuzeo ubistvo Dženana na sebe.
@Mightyluffy Budnjo ili Keljmendi sta ti mislis koje?
Nisu ništa skrivili, neka ih puste na miru. Kod firauna su ovo normalni običaji i ponašanje..nznm šta je čudno i loše. Incest, malodobni roditelji, nasilje, prosijačenje, podvođenje, plemenske poglavice tzv. ceribaše, trgovina ženama, narkomanija....uzorni Budnjini jarani
Koja slucajnost da je Ljubo optuzen. Jel mozda zato sto nije poturio ledja za guzonju.
Budnjino društvo
@josifvisarionovic izostavio si Kelmendia
Ovaj sa 14 postao tata sa 13 ga zaceo kakooooooooo