Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minimalno treba uvesti doživotnu zatvorsku kaznu bez prava na pomilovanje
Bolestan ili ne, treba biti zatvoren! Dozivotno. Nszalost, nemamo smrtnu kaznu. Za ubice, pedofile i dilere to bi bila jedina realna kazna!
Kraj života
Tek sad podignuta optuznica?
45 godina maksimalna kazna za ovo bezobzirno monstruozno ubistvo nevine zrtve...
KORUMPIRANO TUZILASTVO TK NERJESRNI SLUCAJA PO DESET GODINA NAJVECI KRIMINALCI SU U TOJ USTANOVI.EVO I OVAJ SLUCAJ STO SE DESIO OPTUZNICA TEK SADA PA CE TREBAT DVA PUTA DUZE DO PRESUDE DA NAROD ZABORAVI NA OVAJ SLUCAJ.DA MOGU UBICU PUSTIT STO PRIJA NA SLOBODU.ALI KAD NAROD UZME ZAKON U SVOJE RUKE TAD CE IM BIT TESKO.
Trebalo je barem još 5-6 osoba iz rukovodstva da bude smjenjeno a Ministar da podnese ostavku iz moralnih razloga
ČLAN SDP-A
Tek sad. Alal vera
Da vidimo brzinu sudske presude
... katil ...
tek sad podigli optuznicu smijesno
na ovakvim slučajevima shvatiš da je smrtna kazna lijek
jel moguce?
Ma u ovoj državi ništa nije kako treba mene prošle godine pokupio kamion muz poginu ja tesko nastradala a ovaj konj koji mi je muza ubio i dalje vozi po Bosni i inostranstvu nikakvo sudenje još ni ma pomolu
U konkretnom slučaju, sve zavisi iz kakve saobraćajne situacije je došlo do nezgode, da li je vozač kamiona prekršio saobraćajni propis (radnja preticanja kod zabrane preticanja, prekoračenje dozvoljene brzine, oduzimanje prava prvenstva itd.) Ne znam za vašu konkretnu situaciju ali u svakom slučaju je trebalo pred sudom da se raspravlja.