Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novu postaviti sa ljiljanima
Tako je, i trebaju kršćanski simboli biti glavni!
SAMO POBJEDA SDA DF SBIH NES SPASAVA NASU LIJEPU BIH
A koja je to osoba sto je pocijepala dzavnu zastavu i prerezala jarbol??? Tuzilastvo treba da procesuira prvo pravoslavnog ekstrema Eleka pa onda one koji su to fizicki izveli.
NN, Nepoznato Lice.
neka malo pocnu privodit na ispitivanje kao sto oni rade po eresu
podići ponovo,postaviti kamere i dežurni tim da sačeka te heroje. Čim kamera detektuje pokret helikopterom uletiti i pohvatati delegate. Dobrovoljno se prijavljujem da dežuram
Mogu skinuti, mogu staviti bilo koju drugu, al, djaba, zna se, to je Bosna pa vi sebi odgrizite ono malo, od muke.
Elek! Valjda će naletiti ponekad u Sarajevo
Elek! Valjda će naletiti ponekad u Sarajevo
zar dosad nije vraćena nova i veća ?? i nek skidaju kad nismo sposobni
nije nn osoba, sam se javio Elek
To je napad na državu, terorizam!
Nije bitno dali je postavljena na teritoriji FBIH ili RS. Zastava je na TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE !!!! U čemu je problem da se tako kaže? Da je postavljena pa skrnavljena u Bijeljini ili Prijedoru ili Mostaru i Tuzli - ona je u Bosni i Hercegovini !!
Bitno je jer se ne bi znalo koji je organ nadležan za prekršaj. Moraš poznavati osnove političke teorije države u kojoj živiš.
Čuj NN elek i ono mile gradonačelnik
pauly, griješiš, nije ko je žapoćeo rat, jer se zna ko je izvršio agresiju na Republiku BiH.
Koliko su digli buku Ramo, Efendic i ostali, mislio sam da ce biti 10 prijava do jutros... A ono jedina prijava od GSS Novi Grad!!! Svaka cast za GSS Novi Grad! A cim ono nosi kravatu, nema od njega hajra.... I provjeri gdje ti je novcanik...
U tekstu pored "na teritoriji FBiH" treba da stoji NA TERITORIJI BOSNE I HERECGOVINE
Kad vidim članak da je neko podnio krivičnu prijavu protiv nekoga kosa mi se na glavi digne. Ja i šta sad. Podnošenje krivične prijave protiv NEKOGA, pogotovo protiv nekog ko je NN je najveća moguća ubleha koja postoji. Što je najgore ovo bi trebala biti nekakva VIJEST. Ovaj NN što je skinuo zastavu sad je u velikom strahu, valjda, sta li.
a jel ovo N.N. lice Nedeljko Nedeljković?
Ama kakvo uništenje tuđe stvari. To je Državna zastava . Kako mogu uzimati platu i ucjenjivati da dobiju poziciju u državnim institucijama koje ne poštuju. Svaki privredni subjekt i institucija na cijeloj teritoriji Države BiH mora istaći državna obilježja. Ko to ne uradi u zatvor smjesta. Koga vise moliti . Zastavu sa ljiljanima s kojom je BiH priznata u UN nigdje ne možeš naći. Sad I ova koja je ko fol bila prihvatljiva za sve treba zabraniti.
Države BiH je sve manje. Previše se toleriše agresija za rad nekog providnog mira ili iluzije o EU integracijama.