Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demirovici,casna ugledna mostarska obitelj,sve su posteno zaradili,nikoga nisu prevarili,uvijek su pomagali slabije i slabog imovinsog stanja,al u kurc.
@ZAGOR71tenej Pa hapse ih ima 20 godina , nikako da ih uhapse.
@ZAGOR71tenej da su samo Demirovici takvi, dobro bi bilo... 😉
gledaj sto ovaj celo snima koleginicu
@as83 na kojem min snima nema je nigdje sta lazes
Nadam se da ce te ovako snimati kada ih budu pustali za par dana da narod i to vidi
Dzaba njih policija hvata kad ih sudstvo pusta! Da li imaju drakonske kazne za kriminal u BiH, ne bi toliko mafioza bilo.
Na doživotnu sve dilere što dilaju heroin....
Da znate gdje se obavlja 90% kriminala u zapadnom Mostaru ne bi ste hapsili ove kokošare.....
Ma daj vise procesuirajte BIJELE OKOVRATNIKE
DA LI IMA IJEDAN SLUČAJ da je neko na PODHRASTOVIMA bio na RESPIRATORU, A PREŽIVIO ???
tanke su to akcije,sve dok se velike zvijeri nepohapse i nepozatvaraju,ove akcije ce biti malog ulova..
E na sta smo spali da Mostarci uvoze iz drugih gradova 😂😂😂
Imena
Da ima drzave, ovako bi trebali i Novalica i ostalu bagru
Nije ovo privodjenje, nego istovaranje privodjenih. Nikad vi kliksaro niste na mjestu desavanja. Samo da vam se na noge izvjestaj donese.
Kad kažeš da su Demirovici smeće, to je isto kao da si ih pohvalio dao kompliment, oni su mnogo gori, fin čok neki
Ovo je cista glupost objaviti i to kao prvorazredna senzacija a svi znamo da vecina uhapsenih na kraju bude pustena..Cekam dan kada ce poceti "padati" ovi sto pljackaju skoro 30 godina i nedodirljivi su..Neki dan tekst o bespravnoj sjeci hiljada kubika drveta i nikom nista a onog jadnika zbog par metara spakovase u bajbuk..drzava obrnutog ili naopakog sistema vrijednovanja..
Ovo je cool staviti u video spot za pjesme. Znam da je Boban Rajović stavio u 3 spota kako milicija hapsi: Interventna, Baraba, Ne vjerujem. Onda ona grupa iz Srbije: In Vivo u pjesmi Zauvek Mladi.
Ovako kad cojk pogleda reko bi ima drzave, zao mi policije i onih pravih heroja... Danas da pocnu hapsit kriminalce, trebalo bi im jos 25 god