Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Česće pucnjave u Gardačcu nego u Čiagu..
U Gradaccu se smrce spid ko sinusan, a tablete gutaju ko PEZ.
Koji su to gradovi Gardačac i Čiago?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ovom Gradaccu zive cudni ljudi.
gradacac na sihrama
Ima li koja institucija da so okrene oko Gradacca! Stalno neko s*@nje. Ocigledno nema unittasnjih snaga da se suprotstave
Hoće oni mećat šećer u rakiju eto him sad belaja kad jarana poslje dva deca prenese
Prelijep grad. Nazalost, "na silu" se zivi na visokoj nozi, skupa auta, dzipovi, odjeca, nakit ispijanje kafa sa parkiranim skupim autim na sred ulice dolazi polahko na naplatu. Ljudi pucaju od dugova, kredita, zbog " nametnutih" vrijednosti..ko razumije shvatit ce o cemu govorim. Jedan od ljepsih gradova u BiH, ali mentalitet cudan.
Na TV Gradačac 24 sata drobe prekodrinske turbo folk cajke. Šta očekivati u jednoj sredini gdje su ljude zatupili takvim nemoralom.
A gradjani jadni, osudjeni na jedan tv kanal. Ni interneta nemaju... Stvarno si čviljo
Nije nigdje puno drugačije
Kako je to lijepa čaršija. Šteta kakve se generacije izrodise
Gradačac kao da ima neke loše koordinate geografske ..
Imao sam zelju malo otici u Gradacac,obici kulu,Haznu,Vidaru..ali sve mi je manja zelja i odustat cu vjerovatno.
Nasipnistvo nevolim. Koristi gudru radi od sebe sta hoces ali nasilnistvo i tjelesne odma ih osudit.
Opet Gradačac..
Živi li iko normalan u Gradačcu ???
Vječito se bavimo posljedicama umjesto uzrocima. Svi kukamo kako su nam male plate, penzije, kako nam je standard nizak, kako sve skuplja, na nepotizam, korupciju....a niko ne kuka na one koji su nas u ovo stanje doveli i održavaju. Sad ćemo mi njima aplaudirati na skupovima pa ponovo izabrati...itd...itd...
izgleda da je tamo slab rad policije cim ovoliko kriminala i pucnjava
Pa prošle godine kada je Nermin Sulejmanović hodao i u*ijao ljude i 4 sata se vozio okolo i uključivao live na Instagram a policija bježala od njega , taj slučaj je pokazao sve nedostatke.
New York Times predvidja da ce Gradačac uskoro preteći drzavu New York po nasilju.