Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide jedno sa drugim.
Nastavnik je višestruki prijestupnik u maltretiranju djece, svakodnevni posjetitelj svih žepačkih kladionica, većinu dana je pijan, policija ga je privodila više puta (čak i radi navijačkog huliganizma), nažalost nije sposoban raditi ni jedan drugi posao i kao najrealniju opciju vidim opet prebacivanje u drugu školu.
Zasto imam predosjecaj da ta majka nema pojma sta joj djete radi u skoli inna putu do skole s kim se druzi kako i s kim provodi vrijeme dok ona radi za 6 stoja a sve da bi se mogla vidjati sa svalerom jer cisto sumnjam da je nastavnik bez razloga gurnuo ako ga je uopste gurnuo
Los ti predosjecaj. To je govno od covjeka koje maltertira djecu i na fudbalu i u skoli, kao trener i nastavnik. To svi znaju u gradu al sute, stranka hdz ga prati.
batina je iz raja izašla bravo druže nastavniče
Radio se o nastavniku I.J. (Bota) koji je poznat u Žepču po višegodišnjem maltretiranju djece. Navedeni nastavnik u školi, a posebno na treninzima fudbala djecu naziva malim debilima i sličnim pogrdnim nazivima. Nastavnika bi trebalo udaljiti trajno iz nastave i rada sa djecom, ali to će biti teško s obzirom da iza njega stoji ravnateljstvo škole podložno HDZ-u čiji je "tkz. nastavnik" aktivni član.
Poznajem nekoliko roditelja koji su već htjeli udarati ovog nastavnika. Tata mu je nastavnik tjelesnog odgoja u trećoj školi, i molio je da ga prime kao nastavnika u OŠ Žepče. Inače, nema validnu diplomu, i već je izbačen iz jedne škole zbog neprofesionalnog ponašanja.
zao mi Nastavnika ! trebao ga je nalupat da se ne moze do Zepca vratit nego pravo u Hitnu da ide
dok je nastavnik mogao da upotrebljava Silu nad bezobraznom djecom , djeca su nam na nesto i licila a sad od kako postoje PRAVA djeca se ponassju kao da im niko nista ne smije
mozes misliti koliko je dijete Bezobrazno kad je nastvnik morao fizicki da Reaguje ! to treba polomiti inucenika i majku mu i oca ds svo troje dodju pameti
Ne ohrabrujem fizicke udarce nastavnika prema djeci ali se isto tako treba dobro ispitati vladanje tog ucenika. Nazalost mnogo je danas divlje i mudre djece koja znaju i hoce isprovocirati a roditelji misle da su im djeca zlatna i naivna.
Jeste, al u ovom slucaju nastavnik je frustrirana, bezobrazna seljacina.