Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu ubistvo, u Salakovcu poginuo vozač, u saobraćajnoj nesreći u Živinicama stradao biciklista, sve u par sati. Previše je da imamo 50 milona stanovnika.
Sve to na jednu stranu, saobracajne nesrece, ali u Sarajevu je ozbiljno ugrozena sigurnost odavno
To je tako nazalost. Ako nije saobracajka onda je ubistvo ili nesto trece. Od nove godine belaji bukvalno ne prestaju. Ovo danas je bilo zestoko. Ko zna sta je posrijedi ali 16 komada sprasio u njega znaci ili iz straha ili mu se ovaj bas bas zamjerio. Tuga je sto je sve to neko dijete vidjelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svakakve se mrake nakotilo od rata do danas i bice sve gore, sada sazrijevaju, pokazuju pravo lice. Sve je redom zakazalo, od vlasti, kucnog odgoja, medija...
Ja od kuce radim, zivim na selu, poyyyyyy, no san joe, no are up, no sikiriki
U Sarajevu je ugrožena sigurnost odavno i nasležni trebaju podnjeti neopozive ostavke.
Dodji na kavicu,imam nešto da ti priopćim.
16U1 NOVO U PONUDI
Inače, dok je ezdea bila na vlasti, tek'o nam je med i mlijeko, plate bile bolje od švicarskih, nije bilo ubistava, pljački, korupcije, droge i drugih nepodopština. Jel' tako?
jeste:):) oni su bili meleci
Naravno, ko će drugi biti nego vozač bijesnog ćuniranog Passata lubeničara TeDei
Vau, kako si samo načitan.
hajmo malo PU odranije poznati i jedan i drugi i sad se kao obican narod cudi
Da ne bude da sam SDA bot, ja sam neko ko podrzava ove trenutne i glasam za njih. Ali. Veliko ali. Ovaj dio oko sigurnosti je katastrofa. Nedavno smo pitali onako građanski samoinicijativno kako to da nema nikada policije po naseljima da prođu, patroliraju navecer, receno nam je da ih nema dovoljno.
Znači nema dovoljno ljudi uposlenih u policiji. Mi građani stičemo dojam da postoji samo saobraćajna policija koja se itekako ističe na često irelevantnim mjestima tokom dana, provjerava da li neko ima zavezan pojas, i sijalice žmigavca.
Sad je kasno moja policijo,odgovarat ce te kad tad za svoje zlocine
ovo je Glock 17 15 plus 1 i sve isouco
prije CZ 75 ako cemo uzeti i ostale paramete poput kakvo je auto vozio.
Sarajevo divlji zapad
A sve posteni ljudi, radnici, cestiti domacinski pucaju i ubijaju ih.
Pokoj mu dusi, a puca u dug dug zivot iza resetaka za svaki metak 10 godina tako da izadje za 160 godina
Ne znam što ali ne čudi me ovako ponašanje gospodara mi
Kad se uvede kazna od 5 godina strogog zatvora za posjedovanje oruzja bez dozvole 8 godina za upotrebu istog, 20-30 godina za ovakva ubistva,postoje sanse da se situacija normalizuje